Türk Ve Arap İş Adamları Müsiadda Buluştu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gaziantep Şubesi tarafından düzenlenen etkinlikte Türk ve Arap iş adamları bir araya geldi.

Türk Ve Arap İş Adamları Müsiadda Buluştu
  • 26 Ekim 2018, Cuma 9:52
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gaziantep Şubesi tarafından düzenlenen etkinlikte Türk ve Arap iş adamları bir araya geldi.
Etkinliğe MÜSİAD Kurucu Başkanı Erol Yararın yanı sıra Türk ve Arap iş dünyasından birçok isim katıldı. Toplantıda ticari anlamda ilişkilerin daha da geliştirilmesi konuşuldu.
Arap iş insanlarına MÜSİADı evleri olarak görmeleri gerektiğini söyleyen Erol Yarar, Evinize hoşgeldiniz. İnşallah evinize gittiğiniz sıklıkta MÜSİADa gelirsiniz. Biz MÜSİADı ilk kurduğumuz zaman İslam aleminin iktisadi olarak zayıf olması bizi fazlasıyla üzmüştü. Tabi o zaman sizlerle tanışmıyorduk. Böyle bir üzücü hadiseyle tanışmış olmamız kalbimizde yaradır. Ama bu da bir kaderdir. Allah bizleri böyle bir ortamda karşılaştırdı. İnşallah muhacirle ensarın kaynaşması gibi biz de kaynaşırız dedi.
MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk ise etkinliğin birlikte çalışıp birlikte üretmenin ilk adımı olduğunu kaydetti. Çelenk, Bizi kardeş yapan inancımızdır. Yüce dinimiz inanıyorsanız kardeşsiniz diyor. İnşallah ilişkilerimizin gelişmesi anlamında bu toplantı bir başlangıç olur. Çalışmalarımız iş birliklerimiz ve ticari anlamda da kardeşlik anlamında da birbirimizden istifade etmemiz gerekiyor. Aynı coğrafyada yaşıyoruz, aynı kaderi paylaşıyoruz. Birlikte yapacağımız çok iş var” diye konuştu.
Öte yandan ilki İstanbulda gerçekleştirilen kaynaşma toplantısının ikincisinin MÜSİAD Gaziantep Şubesinde gerçekleştiği öğrenildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık