Türk Kızılayından Bağışçılara Teşekkür Belgesi

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çolak, personeline ilkyardım eğitimi aldırmaları ve yaptıkları bağışlar nedeniyle Nur Kireç Genel Müdürü Yavuz Selim Zaloğluna teşekkür belgesi takdim ettiler.

Türk Kızılayından Bağışçılara Teşekkür Belgesi
  • 26 Temmuz 2018, Perşembe 14:50
Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çolak, personeline ilkyardım eğitimi aldırmaları ve yaptıkları bağışlar nedeniyle Nur Kireç Genel Müdürü Yavuz Selim Zaloğluna teşekkür belgesi takdim ettiler.
Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Nur Kireç San. Paz. Ltd. Şti. Genel Müdürü Yavuz Selim Zaloğlunu ziyaretlerinde, Türk Kızılayının, sosyal yardım, ilkyardım ve afet eğitimi, kan ve kök hücre bağışı, ulusal ve uluslararası bağış kampanyaları sayesinde çok sayıda insana ulaştığını söyledi.
Bu kapsamda Türk Kızılayı Adana Şubesinin gerçekleştirdiği kampanya ve yardım çalışmalarına başta iş dünyası, kurumlar ve öğrenciler olmak üzere Adanalıların yoğun ilgi gösterdiğini belirten Saygılı, “Geçtiğimiz Ramazan döneminde iftar yemeği ve gıda kolisi kampanyasına kurumsal ve bireysel çok sayıda bağışçı, ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için Kızılayın kapısını çaldı. İyilik bağışçılarımızla büyüyor. Bu kampanyaya destek olanlardan firmalarımızdan biri ise Nur Kireç oldu. Personeline ilkyardım eğitimi aldırmalarındaki hassasiyetleri ve aynı zamanda yaptıkları bağış nedeniyle Nur Kireç Genel Müdürü Yavuz Selim Zaloğluna çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Türk Kızılayının 150nci yılı
Hayırsever ve duyarlı bağışçılar sayesinde Türk Kızılayının 150nci yılında da etkin bir şekilde mazlumlara yardım eli olma görevini sürdürdüğünü vurgulayan Saygılı, “Bizler de gönüllü aracılar olarak bu iyilik hareketinde rolümüzü oynuyor, ihtiyacı olanı hassasiyet ile bulup, yardımınızı, ibadetinizi yerine getiriyoruz. Gülen yüzleri gördükçe de azimle çalışmaya devam ediyoruz. Kızılay ailesinin bir ferdi olarak, desteklerinizi esirgemediğiniz için teşekkür ederiz ifadelerini kullandı.
Nur Kireç Genel Müdürü Yavuz Selim Zaloğlu da, Türk Kızılayının birçok alanda insanlara ulaştığını belirterek, “Türk Kızılayı, hayat kurtarıyor, mağdurların ihtiyaçlarını karşılıyor. Yardım yaptığımız kurumun tecrübesi ve güvenirliği bizim için önemli. Kızılaya çok çeşitli yardım etme imkanı sağladığı için takdir ediyorum” diye konuştu.
Saygılı ve Çolak tarafından ziyaret sırasında Zaloğluna teşekkür belgesi takdim edildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık