Türk Kızılayı 150 Yaşında

Türk Kızılayı Yozgat Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem İlker, Kızılayın 150üncü yıl dönümünde çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi.

Türk Kızılayı 150 Yaşında
  • 30 Ekim 2018, Salı 11:06
Türk Kızılayı Yozgat Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem İlker, Kızılayın 150üncü yıl dönümünde çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi.
Her yıl 29 Ekim - 4 Kasım günlerinin Kızılay Haftası olarak kutlandığını söyleyen Türk Kızılayı Yozgat Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem İlker, Bu hafta içerisinde şube başkanlığı olarak okullarımızda yapacağımız kızılaycılık eğitimleriyle, resmi kurumlarımızda düzenlediğimiz kan bağışı organizasyonlarıyla ve kurum ziyaretlerimizle Kızılay Haftasını kutlayacağız dedi.
İlker,Kızılay Haftası, Kızılaycılık bilincinin oluşturulmasında, Kızılayın milletimiz açısından önemini vurgulamak ve Kızılayın karşılıksız sunduğu hizmetlere kamuoyu desteğini sağlamak açısından büyük önem taşımaktadır. Tüm okullarımızda çeşitli etkinliklerle kutlanan Kızılay Haftası, Kızılaycılık felsefesi ve temel ilkelerini tanıtmak ve benimsetmek, gerçekleştirdiği yenilikleri ve hedefleri konusunda kamuoyunu bilinçlendirme imkanı sunması açısından önemlidir. Türk Kızılay gönüllü olarak yürüttüğü tüm çalışmalarında vatandaşların desteğine ihtiyaç duymaktadır. Gerçekleştirilen çalışmaların doğru araçlar ile halkımıza aktarılması bu çalışmaların devamlılığına büyük katkı sağlamaktadır şeklinde konuştu.
Türk Kızılayının çalışmalarının zamanla sınırlı olmadığını belirten İlker,Yılın 365 günü Kızılaycılar ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmamaktadır. Bu sebeple Kızılaya gösterilen ilgi de bir hafta ile sınırlı kalmamalıdır. Unutulmaması gereken Kızılayın hepimizin Kızılayı olduğu, hepimizin bir gün Kızılaya ihtiyacı olabileceği gerçeğidir. Türk Kızılayı, yardımseverlerin ve gönüllülerinin desteği ile dünyanın neresinde olursa olsun insan onurunun korunması doğrultusunda tüm gücüyle iyilik yolculuğuna devam edecektir ifadelerini kullandı

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık