Türk Kızılayı 150 Yaşında

Türk Kızılayı Kayseri Şubesi, Kızılayın kuruluşunun 150. yıldönümü dolayısıyla Atatürk Anıtına çelenk bıraktı, Vali Süleyman Kamçıyı ziyaret etti.

Türk Kızılayı 150 Yaşında
  • 30 Ekim 2018, Salı 10:29
Türk Kızılayı Kayseri Şubesi, Kızılayın kuruluşunun 150. yıldönümü dolayısıyla Atatürk Anıtına çelenk bıraktı, Vali Süleyman Kamçıyı ziyaret etti.
Türk Kızılayı Kayseri Şube Başkanı Ayhan Uzandaç ve beraberindekiler, Kızılayın kuruluşunun 150. yıldönümü dolayısıyla Atatürk Anıtına çelenk bıraktı. Burada bir konuşma yapan Türk Kızılayı Kayseri Şube Başkanı Ayhan Uzandaç, Türk Kızılayı Kayseri Şubesi her sene olduğu gibi Kızılayın kuruluş yıldönümü etkinliklerini anıta çelenk koyarak başlatmış bulunuyoruz. Kızılayın kuruluş yılı hepimiz için hayırlı ve uğurlu olsun. İnşallah nice senelere kavuşuruz. Kızılay Kayseri Şubesi olarak yönetim kurulumuz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, kan merkezi, hastane ve toplum merkez müdürlüğümüzle beraber çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kayseri Kızılayı çalışmalarıyla Kayserinin gururudur. Bunun içinde gururluyuz dedi.
Heyet, daha sonra Kayseri Valisi Süleyman Kamçıyı ziyaret etti. Vali Kamçı burada, Türk Kızılayı Kayseri Şubesinin çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Kamçı yaptığı konuşmada, Kızılay ilimizde de oldukça iyi durumdadır. Yönetimi ile beraber güzel bir birlikteliği var. Hastanesi ve kan merkezi oldukça iyi durumdadır. Dolayısıyla bu çalışmalarla Türkiyede 1incilik ödülü almış. Kızılayı tebrik ediyoruz. Kayserinin 1inci olması bizden çok daha büyük çok daha faal olması gereken iller varken Kayseri adına sevindirici bir şey. Demek ki Kızılayımız layıkıyla çalışmaya devam ediyor şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık