Türk Havacılık Ve Uzay Sanayiiden Ataklı Afrika Açılımı

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii, 24-27 Ekim 2018 tarihleri arasında Fasta düzenlenecek olan

Türk Havacılık Ve Uzay Sanayiiden Ataklı Afrika Açılımı
  • 22 Ekim 2018, Pazartesi 9:31
Türk Havacılık ve Uzay Sanayii, 24-27 Ekim 2018 tarihleri arasında Fasta düzenlenecek olan
Marakeş Airshowa katılacak. Afrikaya yönelik kampanyası kapsamında Türk Havacılık ve Uzay Sanayii, Kuzey Afrikadan iddialı bir giriş yapacak. Bölgenin uzun süredir dikkatini üzerine çeken T129 ATAK helikopteri burada uçuş gösterisi yapacak.
ATAK helikopteri için bölgede kapsamlı bir faaliyet yürüten Türk Havacılık ve Uzay Sanayii, 2017den bu yana görüşme halinde olduğu Fasa bu kez çok daha iddialı girmeyi hedefliyor. İlk iki gün boyunca kabiliyetlerinin sergileneceği uçuş gösterisi ile adını taçlandıracak olan ATAK, Kuzey Afrikada performans üstünlüğünü dünyaya bir kez daha gösterecek. Fas Kralı 6. Muhammedin de katılım göstereceği öngörülen Marakeş Airshowda ATAK başta olmak üzere Türk Havacılık ve Uzay Sanayii mühendislerince tasarlanan tüm özgün ürünler tanıtılacak.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık