Turhalda Mahalle Toplantıları Devam Ediyor

Tokatın Turhal ilçesinde mahalle toplantıları devam ediyor.

Turhalda Mahalle Toplantıları Devam Ediyor
  • 08 Ağustos 2018, Çarşamba 10:19
Tokatın Turhal ilçesinde mahalle toplantıları devam ediyor.
Mevlana Mahallesi TOKİ konutları bölgesinde gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda konuşma yapan Belediye Başkanı Yılmaz Bekler,Seçimlerden önce sizlere demiştik ki, belediye başkanı olduğumuz zaman mahallenize geleceğiz, sizlerle birlikte mahallenin sorunlarını hep birlikte konuşacağız, not edeceğiz ve arkasından da ekiplerimizle beraber mahallenizin sorunlarını çözeceğiz. Biz bunları anlattığımız zaman dinleyenlerin bir kısmı anlattıklarımızın hikaye olduğunu zannediyordu. Seçimlerden önce vaatlerde bulunuyorsunuz seçimlerden sonrada gelip gitmiyorsunuz deniyordu. Geçtiğimiz 4 yılda olduğu gibi geldik şuan Mevlana Mahallesindeyiz. Belediye başkan yardımcılarımız, meclis üyelerimiz ve birim müdürlerimizle birlikte geldik. Dert dinlemeye, sorunlarınızı dinlemeye ve çözüm üretmeye geldik. dedi.
Konuşmaların ardından vatandaşlar dinlenerek, mahallenin ve mahallelinin istekleri, sorunları, şikayetleri ve önerileri dinlendi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık