Turgutlu Ticaret Ve Sanayi Odasından Gtoya Ziyaret

Gaziantepteki ticaret hayatını yerinde incelemek üzere kente gelen Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) heyeti Gaziantep Ticaret Odasını ziyaret etti.

Turgutlu Ticaret Ve Sanayi Odasından Gtoya Ziyaret
  • 25 Eylül 2018, Salı 16:43
Gaziantepteki ticaret hayatını yerinde incelemek üzere kente gelen Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) heyeti Gaziantep Ticaret Odasını ziyaret etti.
Gaziantepteki ticaret hayatını yerinde incelemek üzere bir gezi düzenleyen Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve Meclis Başkanı Yavuz Semizer başkanlığındaki heyet Gaziantep Ticaret Odasını ziyaret etti. Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı Hilmi Teymur, ziyarette heyete Gaziantepin sosyo-ekonomik yapısı ve odanın çalışmaları ile ilgili bilgilendirme yaptı.
Ziyarette konuşan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı Hilmi Teymur, Odalar arası işbirliğinin önemine vurgu yaparak sosyal, kültürel, ekonomik ve ticari alanlarda yapılacak ortak çalışmaların Gaziantepin yanı sıra Turgutlunun da gelişimine önemli katkılar sağlayacağını söylediler.
Odalar arasında böylesi iş birlikleri oluşturulmasının kentlerin yanı sıra ülkemizin de kalkınmasına önemli katkılar sağlayacağını belirten GTO Başkanları, her türlü işbirliğine hazır olduklarını belirttiler.
Gaziantep Ticaret Odası ile Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası arasında yapılacak ortak çalışmaların da ele alındığı ziyarette, kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı GTO Başkanlarına teşekkür eden TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve Meclis Başkanı Yavuz Semizer, Gaziantepi ticari ve sanayi alanında, Gaziantep Ticaret Odasını ise yapılan çalışma ve projelerinden ötürü kendilerine “Model ve Örnek” aldıklarını belirttiler.
TUTSO başkanları iş gezisini Gaziantepteki gelişmeleri yerinde görme açısından önemli bir fırsat olarak gördüklerini de sözlerine ekledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık