Turgutlu Belediyesinden Okullara Destek

Turgutlu Belediyesi, eğitime verdiği destek kapsamında üç aylık yaz tatilini fırsata çevirerek 12 okulda boyama çalışması gerçekleştirdi.

Turgutlu Belediyesinden Okullara Destek
  • 14 Eylül 2018, Cuma 12:59
Turgutlu Belediyesi, eğitime verdiği destek kapsamında üç aylık yaz tatilini fırsata çevirerek 12 okulda boyama çalışması gerçekleştirdi.
Eğitim kurumlarının eksiklerini giderme adına çalışmalarını sürdüren Turgutlu Belediyesi, yaz tatilini de fırsata çevirdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü boya atölyesi ekiplerince Halil Kale Fen Lisesi öğrenci yurtları, Hasan Ferdi Turgutlu Ortaokulu, Aysun Hendekçi Anaokulu, TEV Cemile Samiye Bayar İlkokulu, Toki Şehit Komanda Onbaşı Ömer Balkan İlkokulu ve Ortaokulu, Orhan Polat Yağcı İlkokulu, Musacalı İlkokulu ve Ortaokulu, İhsan Erturgut İlkokulu ve Ortaokulu ile Çatalköprü İlkokulunda boyama çalışması gerçekleşti. Çalışmaların okulların eksiklerine yönelik devam edeceğini belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Turgutlu Belediyesi olarak hem eğitim öğretim yılında, hem de yaz tatilinde okullarımızın eksiklerine yönelik çalışmalarımızı tüm hızımızla sürdürüyoruz. Ekiplerimizde yaz tatilini de fırsata çevirerek Halil Kale Fen Lisesi öğrenci yurtları, Hasan Ferdi Turgutlu Ortaokulu, Aysun Hendekçi Anaokulu, TEV Cemile Samiye Bayar İlkokulu, Toki Şehit Komanda Onbaşı Ömer Balkan İlkokulu ve Ortaokulu, Orhan Polat Yağcı İlkokulu, Musacalı İlkokulu ve Ortaokulu, İhsan Erturgut İlkokulu ve Ortaokulu ile Çatalköprü İlkokulunda boyama çalışması gerçekleştirerek okullarımıza yeni bir görünüm kazandırdı. Öğrencilerimiz yeni eğitim öğretim yılında sınıflarını daha güzel ve daha sağlıklı bir görünümle kullanacaklar. Yapılan çalışmalar okullarımıza hayırlı olsun” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık