Türel, Muhtarları Ağırladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, muhtarları ağırladı.

Türel, Muhtarları Ağırladı
  • 26 Temmuz 2018, Perşembe 14:43
Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, muhtarları ağırladı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, muhtarları makamında ağırladı. Antalyanın farklı mahallelerinden gelen muhtarlarla sohbet eden Türel, sorunları ve talepleri dinledi. Manavgat Sırt Mahallesi Muhtarı Mehmet Çil, Başkan Menderes Türele bir sürpriz yaparak yazdığı şiiri okudu.

“Hizmet seninle iyi başkanım”
Muhtar Mehmet Çilin yazdığı şiirde, “Mahallem var Toroslarda. Bazen buzda bazen karda. Koymazsınız bizi darda. Hizmet seninle iyi başkanım. Toroslarda bir muhtarım, bütçem yoktu yapamadım. Vallahi bu yükün altından kalkamadım. Hizmet seninle iyi başkanım” ifadelerini kulllandı.

Türelden esprili yanıt
Şiiri çok beğenen Başkan Türel, Antalyanın 19 ilçesinde bulunan her mahalleye eşit hizmet götürmek için gece gündüz çabaladıklarını belirterek, anlamlı şiir için Muhtar Mehmet Çile teşekkür etti. Başkan Türel, Çile ‘Bu şiirin üstüne artık ne istiyorsanız yapacağız diyerek esprili bir de yanıt verdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık