Türel, Esnafı Ağırladı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türeli ziyaret eden AESOB Başkanı Adlıhan Dere, “Destekleriniz ve esnaf dostu projelerinizle esnafımız para kazanmaya başladı. Sözde değil özde esnaf dostu bir belediye başkanısınız” dedi.

Türel, Esnafı Ağırladı
  • 18 Eylül 2018, Salı 12:12
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türeli ziyaret eden AESOB Başkanı Adlıhan Dere, “Destekleriniz ve esnaf dostu projelerinizle esnafımız para kazanmaya başladı. Sözde değil özde esnaf dostu bir belediye başkanısınız” dedi.
22. Ahilik Kültür Haftası Antalyada çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. AESOB Başkanı Adlıhan Dere ve yönetim kurulu üyeleri, bu kapsamda Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türeli ziyaret etti. Esnafın Ahilik Haftasını kutlayan Başkan Türel, “Esnafımız gelişirse Antalya gelişir ve kalkınır esnaf ne kadar ileri giderse Antalya o kadar ileri gider. Kent merkezini cazibe çekim merkezi haline getirme gayretimiz var. Kent merkezi çok farklı bir görünüme kavuşuyor. İşte Balbey bunun bir başka alanı olacak. Mezbelelik görünümümdeki, harabe durumdaki Balbey, çok farklı bir noktaya gelecek” diye konuştu.

Şarampol örneği
AESOB heyetini bir akşam Şarampole davet eden Türel, “Gelin gezelim. İnsan kaynıyor. Eskiden yüzüne kimsenin bakmadığı Şarampolde şimdi bir daire fiyatı 120 bin TLden 350 bin TLlere gelmiş. Ali Çetinkaya da benzeri olacaktır. Doğu Garajının etrafı da böyle gelişecektir. İşte Sobacılar Çarşısında da bir yaşam canlılığı oldukça hissedilmeye başlandı” dedi. Başkan Türel, sahaf esnafını da ayakkabıcı esnafında olduğu gibi Sobacılar Çarşısına taşıyacaklarını söyledi.

Esnaf bulunduğu yerin sigortasıdır
Esnafın bulunduğu mahallenin sigortası olduğunu belirten Türel, “Esnaf bulunduğu yerin namusudur, bulunduğu yerin sahibidir. O bölgenin güvenliğidir. Her şeyidir. Onun için de esnafımızla işbirliğini, bu işleri esnafımıza emanet etmeyi bir prensip olarak benimsiyoruz. İnşallah daha güzel şeyler yapacağız” ifadelerini kullandı.
Antalyada toplu ulaşımda esnafla yapılan güzel işbirliğinin Türkiyeye örnek gösterildiğini kaydeden Başkan Türel, “Herkes bunu nasıl başardığımızı soruyor. Bunu esnafımızla birlikte başardık. Şimdi Alanya toplu ulaşımını da esnafımızla birlikte çözeceğiz” dedi.

Dereden teşekkür
AESOB Başkanı Adlıhan Dere Başkan Türelin esnaf ve sanatkara, ulaşım esnafına her türlü desteği verdiğini belirterek, Antalya merkezde ve ilçelerde yaptığı esnaf dostu çalışmaları anlattı. Şarampol Caddesi, Ali Çetinkaya Caddesi, Demre Meydanı, Kaş-Manavgat Cadde düzenlemeleri, Serik Kız Deresi çalışması, Türkbeleni Projesinin esnafın işlerinin artmasına neden olduğunu anlatan Dere, “Bu çalışmalarınızla birlikte biz de para kazanmaya başladık. İşyerlerimizin rantları, çevresinde bulunan konutların değeri arttı. Şarampolde konutların değeri tam üç misline çıktı. Bu konuda size müteşekkiriz. Kalpten söylüyorum. Siz sözde değil özde esnaf dostu büyükşehir belediye başkanısınız” dedi.
Dere, ziyaretin sonunda Başkan Türele esnafa verdiği katkı ve destek için teşekkür plaketi takdim etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık