Tuncelide Engeli Olan Hastalara Özel Hizmet

Tuncelide Belediye tarafından Hatırlanmak Bir Gün Değil Her Gün projesi kapsamında özel olarak hazırlanan minibüsle engelli ve hastalara hizmet veriliyor.

Tuncelide Engeli Olan Hastalara Özel Hizmet
  • 02 Ekim 2018, Salı 17:04
Tuncelide Belediye tarafından Hatırlanmak Bir Gün Değil Her Gün projesi kapsamında özel olarak hazırlanan minibüsle engelli ve hastalara hizmet veriliyor.
Vali ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Soneldin, belediye tarafından engeli ve hasta olan vatandaşlara yönelik başlattığı Hatırlanmak Bir Gün Değil Her Gün projesinin aralıksız devam ettiği bildirildi. Proje kapsamında sağlık hizmetlerine ulaşımını sağlamak amacıyla özel olarak alınan minibüsle engeli olan, yaşlı ve hasta vatandaşları evlerinden alarak hastaneye götürüyor. Hastanede işi biten vatandaşlar tekrar evlerine getiriliyor.
Son olarak Harçik TOKİ konutlarında oturan 18 yaşındaki SSPE hastası da evinden proje kapsamında hazırlanan minibüsle alınarak ailesiyle birlikte tedavi amaçlı Elazığa gönderildiği bildirildi.
Proje kapsamında engeli olan ve hasta vatandaşlar için tam donanımlı minibüsün hizmet vermeye devam ettiğini belirten Vali Sonel,Tuncelide göreve başladığımız ilk aylarda ev ev dolaşıp alan taraması yaptık ve 2 bin 529 engeli olan vatandaşlarımıza ulaştık. Valilik ve Belediye olarak Hatırlanmak Bir Gün Değil Her Gün anlayışıyla sadece belirli gün ve haftalarda değil, her zaman engeli olan ve hasta vatandaşlarımızın yanındayız.Vatandaşlarımızın devletimizin her türlü imkanından faydalanması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Engeli olan vatandaşlarımızın sağlık kuruluşlarına nakli için özel olarak hazırlattığımız minibüs hizmet vermeye devam ediyordiye bilgi verdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık