Tügiad Çukurova Şubesinde Başkanlığa Yeniden Gül Akyürek Balta Seçildi

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Çukurova Şubesi 5. Dönem Genel Kurulunda tek listeyle seçime giren Gül Akyürek Balta, yeniden başkanlığa seçildi.

Tügiad Çukurova Şubesinde Başkanlığa Yeniden Gül Akyürek Balta Seçildi
  • 15 Ekim 2018, Pazartesi 14:53
Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Çukurova Şubesi 5. Dönem Genel Kurulunda tek listeyle seçime giren Gül Akyürek Balta, yeniden başkanlığa seçildi.
TÜGİAD Çukurova Şubesi 5. Dönem Genel Kurulu, Genel Başkan Ali Yücelenin katılımıyla Mersinde gerçekleştirildi. Bir otelde gerçekleştirilen genel kurulda, tek listeyle seçime giren mevcut başkan Gül Akyürek Balta, yeniden başkan seçildi.

TÜGİADa yeniden aday olmayacağım
TÜGİAD faaliyetleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Yücelen, aralık ayında TÜGİAD genel merkezi kurulunun yapılacağını ve o genel kurulda aday olmayacağını açıkladı. Yücelen, TÜGİADda en uzun süre başkanlık yapan tek kişiyim. Artık bunu devretmenin, daha başka katkılar sağlayabilecek arkadaşlara bırakmanın zamanı geldi diye düşünüyorum. 6 senedir TÜGAİDda birçok arkadaşımla birlikte çalıştım. Gururla ifade ediyorum ki, Türkiyenin geleceğine inanan arkadaşlarla tanıştım. Burada olan herkes, hangi kimlikten gelirse gelsin o kimliklerini bir kenara bıraktılar ve işadamı kimliğiyle, üreten kimliğiyle, yenilikçi kimliğiyle bir şeyler yapmaya gayret ettiler. Özellikle İstanbulda birçok arkadaşımız yenilikçilik anlamında birçok atılım yaptılar. Ben bunu TÜGİADın diğer sivil toplum kuruluşlarından farkı olarak görüyorum dedi.

Dünyanın her tarafındaki Türk girişimcilere yatırım yapıyoruz
TÜGİAD olarak dünya pazarlarına açılan bütün yenilikçi Türk girişimcilere yatırım yaptıklarını belirten Yücelen, Türkiyede başka bir dernek yok ki, bir risk sermayesi fonu oluştursun. Bu risk sermayesini başarıya ulaştırsın, birçok Türk girişimcisine fon sağlasın, onların yurt dışına açılmasına yardımcı olsun, hatta büyümelerine çok büyük bir destek versin. Bunu başarabilen başka bir dernek yok. Böyle bir dönemde dünyanın her tarafındaki Türk girişimcilere yatırım yapıyoruz. Birçok alandan aramıza arkadaşlarımız katılıyor. O kadar yeni meslekler ve projelerle karşı karşıya geliyoruz ki inanın hayret ediyoruz ifadelerini kullandı.

TÜİOSB Mersinin ihtiyacına göre dizayn edilen bir proje
Tarımsal Ürün İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin (TÜİOSB), TÜGİAD sinerjisinin bir fikir ürünü olduğunu kaydeden Gül Akyürek Balta ise TÜGİAD olarak tüm projelerin tasarlanması ve hayata geçirilmesinde Türkiyenin ekonomik gücünü ve üretim potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek, ulusal ve uluslararası ekonomik politikalarının oluşturulmasında katkıda bulunmayı kendimize hedef olarak belirledik. TÜGİAD Çukurova Şubesi olarak bölgede önemli bir yatırım projesini hayata geçirmek üzere yola çıktık. Nitekim dönem içerisinde Çukurovanın ekonomik ve sosyal kalkınmasında tarımsal ve gıda sektöründeki potansiyelleri değerlendirerek, bölgesel ekonomik politikalarının oluşturulmasına katkıda bulunmak amacıyla Tarımsal Ürün İşleme Organize Sanayi Bölgesi gibi bir yatırım fikrinin önünde böyle bir hedef var. Yola çıkılan ilk günden itibaren tam anlamıyla TÜGİAD sinerjisinin fikir ürünü olan TÜİOSB, tarım sektöründe düşük maliyetle daha verimli üretim yapmak, yurt dışı ve yurt içinde rekabet alanı oluşturmak, bölge ekonomisine katkı sunmak amacıyla planlanan ortak güç ve ortak başarı ilkesiyle Mersinin ihtiyacına göre dizayn edilen bir proje şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık