Tuğgeneral Cengiz Yıldızdan Aesoba Veda Ziyareti

Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cengiz Yıldız, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dereye veda ziyaretinde bulundu.

Tuğgeneral Cengiz Yıldızdan Aesoba Veda Ziyareti
  • 17 Ağustos 2018, Cuma 15:17
Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cengiz Yıldız, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dereye veda ziyaretinde bulundu.
Resmi Gazetede yayımlanan Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığına ait atama ve terfi kararları ile Jandarma Genel Komutanlığı Strateji Geliştirme ve Dış İlişkiler Başkanı olarak atanan Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cengiz Yıldız, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dereye veda ziyaretinde bulundu.
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Antalyaya yaptığı hizmet ve katkılardan dolayı Tuğgeneral Cengiz Yıldıza teşekkür ederek, “Görev süreniz içerisinde esnaf ve jandarma işbirliğini çok güzel bir şekilde sergiledik. Her toplantımıza, her davetimize icabet ederek her zaman esnaf ve sanatkarımızın yanında oldunuz. Antalyamıza katkılarınızdan dolayı şahsınızı ve emeklerinizi saygıyla hatırlayacağız. Jandarma Genel komutanlığı Strateji Geliştirme ve Dış İlişkiler Başkanı olarak atanmanızdan dolayı da oldukça memnun olduk. Nazik ziyaretiniz ve esnaf-sanatkarlarımıza göstermiş olduğunuz ilgi ve alakalarınızdan dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinizin ülkemiz ve milletimiz başta olmak üzere şahsınıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Yıldız: “Dost kazandım”
Antalyada jandarma ve esnafların sürekli iç içe olduğunu ve karşılıklı iyi niyetin hakim olduğunu aktaran Tuğgeneral Cengiz Yıldız ise, “Jandarma ve esnaf-sanatkar iş birliğini en iyi şekilde sağladık. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı olarak sizinle beraber görev yapmaktan oldukça memnun oldum ve bir dost kazandım” diye konuştu.
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Derenin takdim ettiği plaket ve güzel dilekleri için teşekkür eden Tuğgeneral Cengiz Yıldız, AESOB Başkanı Adlıhan Dereye çalışmalarında başarılar diledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık