Tüfenkciden Yeni Sistemde Malatya Vurgusu

64-65. Hükümet Gümrük ve Ticaret Bakanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınara hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tüfenkciden Yeni Sistemde Malatya Vurgusu
  • 28 Temmuz 2018, Cumartesi 11:04
64-65. Hükümet Gümrük ve Ticaret Bakanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınara hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Bülent Tüfenkci, 24 Haziran seçimlerinden hemen önce Yeşilyurt Belediyesinde bir görev değişikliği olduğunu belirterek, bundan sonraki dönem için Başkan Çınara hayırlı hizmetler temennisinde bulundu.
Yeşilyurtun Malatyanın göz bebeği ilçelerinden birisi olduğunu vurgulayan Tüfenkci, Yeşilyurtun yeni yerleşim alanları ve kırsaldaki mahalleleriyle olan farkı azaltarak Malatyanın sanayisi ve ticaretine önemli bir katkı sunduğunu kaydetti.
Tüfenkci, Yeşilyurtun gelişmesinin Malatyanın gelişmesi, Malatyanın gelişmesinin ise Türkiyenin gelişmesi olduğunu ifade ederek, “Bu anlamıyla mahallelerimizi ve kentimizi daha yaşanabilir hale getirirken özellikle AK Belediyeciliğin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başladığı bilinci içerisinde ve halkımıza dokunma anlayışı içerisinde, sorunları torunlara havale eden değil, soruları çözen bir anlayışla yolumuza devam ettik. Bundan sonra da devam etmeye çalışacağız. Herkes farklı noktalardan bakabilir elbette ki daha yapılacak çok şey var, daha söylenecek çok sözümüz var. Ama biz birlik ve beraberlik içinde olduğumuz, birbirimize saygı duyarak Yeşilyurtumuzu ve Malatyamızı büyütme gayreti içerisinde olduğumuz sürece, herkes birbirini dinleme zahmetine katlanır ve bunun sonucunda ortak akılla hareket etme gayreti içinde olduğu sürece önümüz açıktır. Şimdi yeni bir sisteme geçtik. İnşallah bu yeni sistemin getirmiş olduğu pratiklik ve ortaya koyacağı icraatlarsa Malatyamız çok farklı noktalarda olacak. Organize sanayi bölgesi ve küçük sanayiler Yeşilyurt bölgemizde. Küçük sanayiyi şehir dışına alma projesi içerisine Malatya ve Yeşilyurtu almamız ve Malatyayı da 6. Bölge teşviklerinden yaralanacak şehirler içerisine almamız ilimizin daha gelişmesine katkı sunacak. Parti ayrımı yapmadan Yeşilyurtun başarısı için el birliğiyle çalışmalıyız” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık