Tüfenkciden Arguvana Ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Arguvanı ziyaret etti.

Tüfenkciden Arguvana Ziyaret
  • 14 Ağustos 2018, Salı 12:24
AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Arguvanı ziyaret etti.
Bülent Tüfenkciyi ilçede AK Parti Arguvan İlçe Başkanı Kudret Kılıç ve ilçe teşkilatı karşıladı.
Tüfenkci burada yaptığı konuşmada, Türkiyenin içinden geçtiği zor zamanlarda her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu söyledi.
Tüfenkci, “Özellikle 24 Haziran seçimleri hedef alınarak bir operasyona girişildi. Bu operasyonun esas nedeni de Türkiyenin Ortadoğudaki duruşudur” dedi.
Tüfenkci, kadim bir medeniyetin çocukları olarak asla zalimlerden yana tavır koymadıklarını, her zaman mazlumdan ve doğrudan yana olduklarını dile getirerek, “AK Parti iktidarlarıyla oynanan oyunları bozan bir Türkiye olmaya çalıştık. Allaha ham dolsun AK Parti iktidarları olarak Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde her zaman bu milletin başını dik tuttuk. Bunlar da geçecek. Yedi düvele karşı Kurtuluş Savaşını veren bir millet olarak, ekonomik savaşın da üstesinden geleceğiz. Çok sürmeyecek, başaramayacaklar ve hüsrana uğrayacaklar. Türkiyenin önünde yerel seçimler ve bu yerel seçimlerde AK Partiyi yine vurmaya çalışacaklar. 19 Martta da uyanık olacağız. Oyunlara gelmeyeceğiz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık