Troya Yılında Polonyalı Gazeteciler Çanakkalede

2018 Troya Yılı çalışmaları kapsamında Troya Antik Kentinin ve Çanakkalenin uluslararası tanıtımlarına devam ediliyor.

Troya Yılında Polonyalı Gazeteciler Çanakkalede
  • 30 Haziran 2018, Cumartesi 12:36
2018 Troya Yılı çalışmaları kapsamında Troya Antik Kentinin ve Çanakkalenin uluslararası tanıtımlarına devam ediliyor.
Kültür ve Turizm Bakanlığımızın 2018 Troya Yılı etkinlikleri kapsamında Çanakkaleye gelen Polonyalı Gazeteciler Anna Janowska, Bartek Kıezun ve Karolına Tomas, Vali Orhan Tavlıya nezaket ziyaretinde bulundu.
Troya Antik Kenti, Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihi Alanı başta olmak üzere Bozcaada, Gökçeada ile Çanakkalenin tarihi ve turistik yerlerini gezen Polonyalı Gazeteciler izlenimlerini Vali Orhan Tavlı ile paylaştılar.
Büyük bir beğeniyle ve hayranlıkla ziyaret ettikleri Troya Antik Kentiyle, Çanakkalenin tarihi ve kültürel güzelliklerine yazılarında yer vereceklerini belirten Polonyalı gazeteciler, Çanakkalede olmaktan duydukları mutluluğu ifade ettiler.
Polonyalı gazetecilerle bir süre görüşüp sohbet eden Vali Orhan Tavlı, ziyaret anısına gazetecilere Difenbahya Yaprağı üzerine Troya Atı temalı tablo hediye etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık