Tropikal Kasırga İçin Hazırlıklar Sürüyor

Balıkesirin Ayvalık ilçesinde pazar günü beklenen Tropical Medicane ya da Kırbaç olarak adlandırılan kasırgaya karşı hazırlıklar devam ediyor.

Tropikal Kasırga İçin Hazırlıklar Sürüyor
  • 28 Eylül 2018, Cuma 20:58
Balıkesirin Ayvalık ilçesinde pazar günü beklenen Tropical Medicane ya da Kırbaç olarak adlandırılan kasırgaya karşı hazırlıklar devam ediyor.
Akdenizde oluşan Tropical Medicane ya da Kırbaç olarak adlandırılan kasırganın İyon Denizinden Yunanistanın güneyindeki Mora ve Girit Adası üzerinden Türkiyenin Ege kıyılarını vurması bekleniyor. Meteorolojiye göre, cumartesi günü gece saatlerinden itibaren etkili olacağı tahmin edilen kasırganın Muğla, İzmir, Balıkesirin Egeye kıyısı bulunan ilçelerinde etkili olacağı tahmin edilirken bu bölgelerde yetkililer önlemlerini almaya başladı. Bu kapsamda Balıkesirin Ayvalık ilçesinde de Balıkesir Büyükşehir Belediyesine bağlı Ayvalık İtfaiye Grup Amirliği ile BASKİ ekipleri de olası su ve sel baskınlarına karşı güvenlik önlemlerini arttırdı.
Özellikle 14 kilometrelik kumsalıyla dünyanın ikinci büyük sahiline sahip Sarımsaklı Plajları ile Altınova sahili ilçeye bağlı irili ufaklı 22 adanın Egeye bakan kıyılarının yanı sıra ilçe merkezinde etkili olması beklenilen Tropical Medicane Kasırgasının en az zararla atlatılabilmesi için Ayvalık Belediyesi ekiplerinin de çalışmalarını arttırdığı gözleniyor.
Aralarında Ayvalıkın da bulunduğu Türkiyenin Ege kıyılarında etkili olması beklenilen kasırga ile ilgili Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüaslanın öncülüğünde, Balıkesir Valiliği ile koordineli olarak bir kriz masasını oluşturulabileceği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık