Trakya Üniversitesinden Keşanda Önemli Proje

Trakya Üniversitesi, Keşan ilçesinde ‘Hasta Bakım Standardizasyonu ve Mobil Uygulama Otomasyon Sistemi projesini hayata geçirdi.

Trakya Üniversitesinden Keşanda Önemli Proje
  • 18 Ekim 2018, Perşembe 11:33
Trakya Üniversitesi, Keşan ilçesinde ‘Hasta Bakım Standardizasyonu ve Mobil Uygulama Otomasyon Sistemi projesini hayata geçirdi.
Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erdem Öngünün yürütücüsü olduğu, Keşan Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokulu Dr. Öğretim Üyesi Semra Eyinin yardımcı araştırmacı olarak görev aldığı ve TÜBAP kapsamında hayata geçirilen “Hasta Bakım Standardizasyonu ve Mobil Uygulama Otomasyon Sistemi” projesinin, üniversite-özel sektör işbirliğini güçlendirmeyi amaçlayan ilk tanıtım sunumu, Özel Keşan Hastanesi sağlık çalışanlarına yapıldı.
“Hasta Bakım Standardizasyonu ve Mobil Uygulama Otomasyon Sistemi” adlı proje, eğitmen, hemşire adayları ve hemşireler tarafından kullanılabilecek web tabanlı bir yazılım olarak, nitelikli hizmet verilmesini sağlamak, is yükünü azaltmak, güvenli kayıt tutulmasını sağlamak ve kişisel ve mesleki gelişimi artırmak amacıyla Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Keşan Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokulu iş birliğinde geliştirildi. Projeyle birlikte standart hale getirilen hemşirelik ve hasta bakım süreçlerinin dijitalleşmesi ve ilgili formların otomasyon sistemine aktarılması sağlandı. Zaman ve mekân tasarrufu için zemin yaratılırken aşırı kâğıt tüketiminin önüne geçildi. Stajyer öğrenci ve danışman iletişimi daha etkin düzeye çıkartıldı.
Projeye Furkan Ahmet Konur, Fatih Tunahan Altıntaş, Serkan Duman, Ayşegül Atilla, Yavuzhan Durmaz, Buse Kaya, Arzu Kaba ve Ahmet Kızıltan araştırmacı öğrenciler olarak destek sağladı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık