Trabzon Botaniki 10 Günde 12 Bin Kişi Ziyaret Etti

30 Ağustosta hizmete açılan Trabzon Botaniki 10 günde 12 bin kişi ziyaret etti.

Trabzon Botaniki 10 Günde 12 Bin Kişi Ziyaret Etti
  • 09 Eylül 2018, Pazar 14:33
30 Ağustosta hizmete açılan Trabzon Botaniki 10 günde 12 bin kişi ziyaret etti.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Trabzon Botanik ziyaretçi akınına uğruyor. 11 milyon TLyi aşkın maliyetle tamamlanarak 30 Ağustosta hizmete açılan Trabzon Botaniki 10 günde yerli ve yabancı 12 bin kişi ziyaret etti. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon halkına verdikleri bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Trabzon Botanikin Karadeniz Bölgesinde ilk ve tek olma özelliği taşıdığını kaydeden Gümrükçüoğlu, bu alanın bütün Karadenizin cazibe merkezi olduğunu söyledi.
Şehir merkezlerinde böylesi büyük yeşil alanlar oluşturmanın güçlüğüne değinen Gümrükçüoğlu, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın tensipleri ile Trabzonumuza ismi ile özdeşleşecek önemli bir eser kazandırmış olduk. Trabzon Botanik zamanla adından çok daha sık söz ettirecektir. Yapacağımız çalışmalarla sahilden Trabzon Botanike yürüyüş yoluyla ulaşmak mümkün olacaktır. Trabzon Botanik, aynı zamanda bölgemizin, şehrimizin kültürünün her yönüyle sergilendiği bir yaşam alanıdır. Fındığın 21 çeşidinden Karadenizin folkloruna, yöresel ürünlerimizden Türk Sanat Musikisine kadar kültürümüz burada yaşatılacak ve sergilenecektir. Halkımızın ve şehrimiz misafirlerinin buraya gösterdiği yoğun ilgi ne kadar doğru bir çalışmaya imza attığımızı ortaya koymaktadır” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık