Torosların Yaylaları Şenliklerle Coşacak

Toroslar Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla çeşitli etkinliklerle düzenlenecek olan Yayla Şenlikleri, Mersinlileri coşturacak.

Torosların Yaylaları Şenliklerle Coşacak
  • 07 Ağustos 2018, Salı 14:35
Toroslar Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla çeşitli etkinliklerle düzenlenecek olan Yayla Şenlikleri, Mersinlileri coşturacak.
Toroslar ilçesine bağlı Yeniköy, Soğucak, Ayvagediği ve Arslanköy Mahallelerinde 10 Ağustos ile 01 Eylül tarihleri arasında Toroslar Belediyesi tarafından Yayla Şenlikleri düzenlenecek. 30 Ağustos Zafer Bayramının 96ncı yıl dönümü etkinlikleri kapsamında yapılacak olan organizasyonda, çeşitli sanatçıların konseri, güreş müsabakaları ve futbol maçları oynanacak.

Tüm Mersinliler şenliklere davetli
Tüm Mersinlileri şenliklere davet eden Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, geleneksel olarak düzenledikleri şenlikler ile köyler arasındaki dayanışma ve kaynaşmanın daha da arttığına dikkat çekti. Programın 10 Ağustos Cuma günü Yeniköy Mahallesi Futbol Sahasında, Turgay Başyayla ve Caner Erdoğan konseriyle başlayacağını belirten Tuna, 17 Ağustosta Soğucak Mahallesi Güreş Alanında, Burhan Ateş ve Mehtap Gökkaya konseri olacak. Ardından Soğucak Mahallesi Güreş Alanında bu yıl 5incisi düzenlenecek olan ve Türkiyenin çeşitli illerinden sporcuların katılacağı Karakucak Güreşleri yapılacak dedi.

Toroslar dolu dolu zafer ayı geçirecek
Köyler arası Futbol Turnuvasının 01 Eylülde gerçekleşeceğini kaydeden Tuna, Bu yıl 11ncisini düzenlediğimiz turnuvada 44 köy (mahalle) takımının mücadele etti. Final müsabakası ise şenliklerin son günü yapılacak. Gerek konserlerimiz, gerek güreş organizasyonumuz ve etkinliklerimizle Toroslarımız dolu dolu bir zafer ayı geçirecek. Tüm hemşehrilerimizi şenliklerimize bekliyoruz ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık