Toroslar Belediye Meclisi Toplandı

Toroslar Belediye Mecilisi Ekim Ayı Olağan Meclis toplantısı, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna başkanlığında gerçekleşti.

Toroslar Belediye Meclisi Toplandı
  • 02 Ekim 2018, Salı 12:08
Toroslar Belediye Mecilisi Ekim Ayı Olağan Meclis toplantısı, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna başkanlığında gerçekleşti.
Toroslar Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, 2019 mali yılı performans programı görüşülerek, Plan ve Bütçe, İmar ve Bayındırlık, Çevre ve Sağlık, Eğitim Kültür Sanat ve Sosyal İşler, Gençlik ve Spor, Tarım, Orman, Hayvancılık İşler ile Kadın Erkek Eşitliği Komisyonlarına oy birliğiyle havale edildi. Toroslar Belediyesinin 2019 mali yılı bütçe taslağı ile 2020-2021 yılları tahmini bütçesi, 2019 mali yılı vergi, harç ve ücret tarifesinin belirlenmesine ilişkin teklif ile 2017 mali yılı evsel katı atık tarife ücretlerinin belirlenmesi de görüşülerek, oy birliğiyle Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk oldu. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden gelen plan değişikliği teklifinin de İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildiği toplantıda, Belediye ihtisas komisyonlarından gelen raporlar da görüşülerek, karara bağlandı.
17-18 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Uluslararası Mersin Narenciye Festivali için Toroslar Belediyesi bütçesinden 150 bin TL maddi destek sağlanmasına ilişkin teklif görüşülerek, oy birliğiyle kabul edildi.
Toplantı, temenni ve öneriler ile son buldu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık