Torbalıda Engelsiz Yollar, Kaldırımlar Ve Sosyal Alanlar Projesi

İzmirin Torbalı ilçesinde, engelsiz yollar, kaldırımlar, sosyal alanlar projesi kapsamında Çaybaşı Mahallesinin iki kilometrelik yolu ve yaya kaldırımı kilit parke taşı döşendi.

Torbalıda Engelsiz Yollar, Kaldırımlar Ve Sosyal Alanlar Projesi
  • 19 Temmuz 2018, Perşembe 12:40
İzmirin Torbalı ilçesinde, engelsiz yollar, kaldırımlar, sosyal alanlar projesi kapsamında Çaybaşı Mahallesinin iki kilometrelik yolu ve yaya kaldırımı kilit parke taşı döşendi.
Torbalı Belediyesinin, ilçede engelli vatandaşların sosyal alanlara erişimini kolaylaştırmak amacıyla uyguladığı engelsiz yollar, kaldırımlar, sosyal alanlar projesi devam ediyor. Bu kapsamda, fen işleri müdürlüğünce sürdürülen çalışmalara Çaybaşı Mahallesinden sürdü. Çaybaşı trafik ışıklarından mezarlığa kadar olan ve uzunluğu iki kilometreyi bulan caddeye sağlı sollu olmak üzere kilit taşı döşendi. Işıklandırma çalışmaları da tamamlanan caddeye döşenen kilit taşı toplamda 11 bin metrekareyi buldu. Çalışmalarını Çaybaşı Yenimahalle bölgesinde sürdüren belediye ekipleri, burayı da 15 bin metrekarelik kilit taşıyla bezedi. Mahallenin her tarafını kapsayacak olan çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedeflenirken, belediye ekiplerinin çalışmaları sadece Çaybaşıyla sınırlı kalmadı. Pamukyazıya 30 bin metrekare kilit taşı döşeyen ekipler, Tulumda 16 bin metrekare, Subaşıda da 4 bin metrekarelik kilit taşı çalışması yaptı.
Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ilçedeki bütün projelerde, yatırımlarda, çevre düzenlemelerinde, sosyal yaşam alanlarında engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmayı amaçladıklarını belirterek, Ekiplerimiz Torbalının hemen her noktasında hummalı bir çalışma temposu içindeler. Çaybaşının içinden geçen iki kilometrelik caddeyi baştan aşağıya yeniledik. Aynı çalışmanın benzerini subaşı Mahallesinde gerçekleştireceğiz. Naimede de bir meydan düzenlemesi söz konusu. Ayrancılardan Subaşıya, Yazıbaşıdan Tuluma kadar nerede düzeltilmesi, yenilenmesi gereken yol, cadde varsa ekiplerimiz orada çalışmaları tamamlıyor. İlçe sakinlerine en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu çalışmaların tamamında önceliğimiz engelli vatandaşlarımızdır dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık