Toki Başkanı Turandan Hamamarkasına Ziyaret

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Altındağ Belediyesi tarafından restore edilerek Ankaraya kazandırılan Hamamarkası bölgesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Toki Başkanı Turandan Hamamarkasına Ziyaret
  • 26 Eylül 2018, Çarşamba 12:34
TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Altındağ Belediyesi tarafından restore edilerek Ankaraya kazandırılan Hamamarkası bölgesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Çok sayıda derneğe, vakfa, temsilciliğe, sivil toplum kuruluşuna, kültür ve sanat merkezine ev sahipliği yapan Hamamarkası bölgesini ziyaret eden TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turana Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki de eşlik etti. Başkan Tiryaki, Turana Hamamarkasında sadece konut alanı olarak ayrılan bölgeyi tanıttı ve burada gerçekleştirilecek proje hakkında bilgi verdi. Tiryaki, “Yatay mimariye uygun, eski dokuya sahip bir mahalle olacak. Şu anda 60 tane konak tamamen 100 yıl öncesinin tekniğiyle yapılıyor. Hiçbir yerinde beton yok. Birkaç ay sonra 15 tanesinde oturulur. 60 tanesinde de inşaat sürüyor. Herkes büro yapmak istiyor, biz bunu istemiyoruz. Burada oturacak birilerini arıyoruz” dedi.
“Yatırımcıların gelip bölgeyi görmesini istiyoruz. Yüksek binalardaki evlere yüksek paralar vereceklerine oraların 2-3 kat büyüklüğünde, bahçesi ve otoparkı olan evleri tercih etmelerini öneriyoruz” diyen Başkan Tiryaki, TOKİ Başkanı Turana bölgenin geçirdiği değişim sürecinden de bahsetti. Bundan 6-7 yıl öncesine kadar insanların içinden geçmekten korktukları Hamamönü ve Hamamarkası bölgesine bugün büyük bir ilginin olduğunu söyleyen Tiryaki, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turanı misafir etmekten büyük mutluluk duyduğunu da sözlerine ekledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık