Tokatta, ‘Kurban Paylaşmak Demektir” Kampanyasına Vatandaştan Destek

Tokat Belediyesi tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla başlatılan Kurban Paylaşmak Demektir kampanyasına bağış yapan vatandaşların destekleri ile alınarak kesimi yapılan 50 büyükbaş ile 150 küçükbaş kurbanlığın eti bin 500 ihtiyaç sahibi aileye ulaştırılacak.

Tokatta, ‘Kurban Paylaşmak Demektir” Kampanyasına Vatandaştan Destek
  • 23 Ağustos 2018, Perşembe 12:49
Tokat Belediyesi tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla başlatılan Kurban Paylaşmak Demektir kampanyasına bağış yapan vatandaşların destekleri ile alınarak kesimi yapılan 50 büyükbaş ile 150 küçükbaş kurbanlığın eti bin 500 ihtiyaç sahibi aileye ulaştırılacak.
Tokat Belediyesi Aşevi tarafından Kurban Bayramında hisselerini paylaşmak isteyenler için başlatılan 900 lira hisse kampanyasına bağış desteği veren vatandaşların katkıları ile alınan büyük ve küçükbaş kurbanlıkların kesimi yapıldı. Aşevinde soğuk hava depolarında muhafaza altına alınan kurban etleri 2şer kiloluk paketlere konulara ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırlıklar başladı. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Başkan Yardımcısı Mehmet Ersoy ile birlikte Aşevinde devam eden hummalı çalışmaları yerinde inceleyerek Aşevi Soruımlusu Durmuş Babacandan bilgi aldı. Kurban Bayramının 3. günüde kurban kesimlerinin devam ettiğini belirten Başkan Eroğlu, “Her Kurban Bayramında program çerçevesinde değerli hemşehrilerimizin Belediyemiz Aşevine bağışladıkları kurbanlarının kesimlerini yapıyoruz, kesim işleminden sonra düzgün bir şekilde parçalayarak paketler haline getiriyoruz. Bu paketleri ise Tokattaki ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıyoruz. Bu Kurban Bayramında 50 büyükbaş, 150 küçükbaş hayvan bağışı oldu. Bütün bunların kesimini iki günde tamamladık. Bu kesilen kurbanları soğuk hava depomuzda, son derece steril ortamda, herhangi bir zarar vermeyecek şekilde muhafaza ediyoruz. Bugün itibariyle paketleme işlemlerimiz ve dağıtım işlemlerimiz başladı. 1500 ailemize dağıtım yapıyoruz. Böylece Kurbandaki veren el ile alan eli yakınlaştırmak ve bu noktada ihtiyaçlı insanlarımızı gözetme anlamında çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.
Bin 500 aileye 2şer kiloluk paketler halinde kurban bağışı yapılacak
Başkan Eroğlu, kurbanlık etlerin paketleme işinin uzman kişiler tarafından hazırlandığını ifade ederek, “Bin 500 ailemize kurban etleri ulaşmış olacak. Kurban böyle bir bayram. Hem insanları birbirine yakınlaştıran, hem de birlik ve beraberliğimizi gözettiğimiz bir bayram. Tokat Belediyesine kurban bağışında bulunan değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Onların güzel niyetlerine karşılık biz de en uygun ve en ihtiyaçlı insanlarımıza sağlıklı bir şekilde ulaştırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tüm hemşehrilerimizin bayramlarını tebrik ediyorum. Allah hayırlara vesile kılsın. Ülkemizin birlik ve beraberliğine vesile olsun” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık