Tokat Belediyesinden Öğrencilere Karşılama

Tokat Belediyesi tarafından şehirlerarası otobüs terminaline kurulan stantla, kente kayıt yaptırmaya gelen üniversite öğrencileri karşılanıyor.

Tokat Belediyesinden Öğrencilere Karşılama
  • 11 Eylül 2018, Salı 13:46
Tokat Belediyesi tarafından şehirlerarası otobüs terminaline kurulan stantla, kente kayıt yaptırmaya gelen üniversite öğrencileri karşılanıyor.
Tokat Belediye Başkanlığı tarafından, Gaziosmanpaşa Üniversitesini kazanan ve şehre kayıt yaptırmaya gelen öğrenciler, şehirler arası otobüs terminalinde karşılanıyor. Tokatın tanıtımına yönelik olarak yapılan uygulamayla, kente ilk kez gelen öğrencilere broşür, kent haritası gibi materyallerle ön bilgilendirme yapılıyor.
Kurulan stantları incelemek için terminale giden Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, belediyenin yanı sıra AK Parti Gençlik Kolları tarafından aynı bölgede Kampüse Hoşgeldiniz programının da düzenlendiğini söyledi. Başkan Eroğlu, Tokatımızı hem tanıtmak hem de Tokatımıza gelen öğrencilerimizi karşılamak için buradayız. Geçen haftaya kadar öğrencilerimiz nereye yerleştikleri konusunda heyecanla bekliyorlardı ve ÖSYMnin sonuçları açıklamasıyla bu heyecanları nihayete erdi. Biz de Gaziosmanpaşa Üniversitemizi kazanan ve kayıt yaptıracak olan tüm Türkiyeden gelecek olan evlatlarımızı karşılamak onlara hem hoş geldin demek hem Tokatı tanıtmak hem bir takım materyalleri onlara vererek şehre ilk adım attıkları andan itibaren onları şefkatle kucaklamak için böyle bir program hazırladık. Arkadaşlarımız Türkiyenin birçok yerinden gelen kardeşlerimizi karşılıyor, onlara yardımcı oluyor yapılması gereken herhangi bir şey olduğunda yapıyorlar. Gerektiğinde araç imkanı da sağlıyoruz. Güzel imkanları onlara sunarak hem Tokatı hem Tokatımın misafirperverliğini hem de sıcaklığını öğrencilerimize aksettirmeye çalışıyoruz. Hemen yanımızda Gençlik Kollarımızın Kampüse Hoş geldiniz programı var. Onlar da aynı bizim gibi gelen Üniversite öğrencilerimize şefkat elini uzatmış oluyorlar. Bütün amacımız şehrimizi daha iyi tanıtmak, şehrimize gelen insanları daha iyi ağırlamak, sorunları olduğunda yanlarında olduğumuzu onlara belirtmek için bu güzel çalışmayı yapıyoruz. Yaklaşık 10 gün daha standımız burada kalacak. Gelecek öğrencilerimize her anlamda destek olmaya devam edeceğiz. Tokatımızı tercih eden ve kazanan değerli kardeşlerimize bir kez daha hoş geldiniz diyorum. Sağlıkla sıhhatle bir eğitim hayatı geçirmelerini temenni ediyorum. Allah nice nice başarılar versin şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık