Tok: “İlkadımın Geleceğine Birlikte Karar Veriyoruz”

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Muhtar Derya Bozkurt ile birlikte Selahiye Mahallesi sokaklarını gezdi.

Tok: “İlkadımın Geleceğine Birlikte Karar Veriyoruz”
  • 29 Ağustos 2018, Çarşamba 15:44
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Muhtar Derya Bozkurt ile birlikte Selahiye Mahallesi sokaklarını gezdi.
Mahalle ve esnaf gezilerini sürdüren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Selahiye Mahallesini gezerek mahalle halkı ile sohbet etti. Mahalle Muhtarı Derya Bozkurtun da eşlik ettiği ziyarette Başkan Erdoğan Tok, mahalle bakkalı, çocuklar ve gençlerle görüştü. Sokağın sesini ilk ağızdan duyan Başkan Tok, Şehit Gökhan Bayram Parkında eğlenen çocuklarla hoşça vakit geçirdi.

“Gönülleri ihmal etmiyoruz”
İlkadımın geleceğini ilgilendiren iş ve hizmetlerde halkın talep ve isteklerini dikkate alarak karar aldıklarını söyleyen Başkan Erdoğan Tok, “Halkla kucaklaşan, halkın derdiyle hemhal olan bir geleneğin temsilcisiyiz. Biz yüreğimizi sevgi ile beslerken, gönülleri de ihmal etmiyoruz” dedi.

“Halkın içinde olmaktan keyif alıyorum”
Halkın içinde bulunmaktan büyük bir keyif aldığını söyleyen Tok, “Esnaf ziyaretlerimizde ve mahalle gezilerimizde yakaladığımız sıcak ve samimi ortamlarda vatandaşlarımızla iç içe oluyor, ilçemizle ilgili fikir alışverişinde bulunuyoruz. Halkımızın ve esnafımızın bizlerden neler beklediğini, ilçemiz için neler yapılmasını istediklerini öğreniyor, yaptıklarımız ve yapacaklarımız hakkında onlara sohbet ederek bilgi aktarıyoruz. Karşılıklı fikir alışverişi ve bilgi paylaşımında bulunarak ilçemizin geleceğine hep birlikte yön veriyoruz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık