Tok: “Gönül Belediyeciliği Birleştirici Gücümüz”

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Gönül belediyeciliği birleştirici gücümüz. İlkadım, AK belediyecilikle altın çağını yaşıyor” dedi.

Tok: “Gönül Belediyeciliği Birleştirici Gücümüz”
  • 05 Eylül 2018, Çarşamba 13:02
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Gönül belediyeciliği birleştirici gücümüz. İlkadım, AK belediyecilikle altın çağını yaşıyor” dedi.
İlkadım Belediyesi birim müdürleri ile Gazi Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen aylık toplantıda konuşan Başkanı Erdoğan Tok, 4,5 yılı başarılı bir şekilde geçirdiklerini ifade etti. Göreve geldikleri süre içerisinde 20 yılda yapılamayan dev projeleri gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Erdoğan Tok, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğanın yolunu açtığı AK Partili belediyecilik anlayışını hizmetlerimizin merkezine koyarak ‘gönül belediyeciliği ile en sağlam yapı olan gönülden gönüle kurulan köprüyü hemşehrilerimizle kurduk. Ramazan ayı boyunca her akşam Komşu İftarlarımızda ve Teravih Programlarımızla, şu an devam eden muhtarlık ve mahalle ziyaretlerimizle, esnaf buluşmalarımızla ve vatandaşımızla her fırsatta bir araya gelerek bu bağı güçlendirdik” ifadelerini kullandı.

“İlkadım, AK belediyecilikle altın çağını yaşıyor”
Geçen yerel seçimlerde AK Parti belediyecilik anlayışının ilçeye hizmet ve yatırım kazandıracağını söylediklerini hatırlatan Başkan Tok, “Belediye olarak hayata geçirilen, inşası tamamlanma noktasına gelen projelerle İlkadımın hizmette altın çağını yaşıyor. Büyüklüğü bakımından 20 yılda yapılanlara göre daha büyük hizmet ve projelere imza attık. Yeni projelerin de startını verdik. Bu başarının ardında belediyemizin her biriminde çalışan personel arkadaşlarımız ve müdürlerimizin emeği var. Biz belediye içerisinde birlik ve beraberliğimizi sağlayamasaydık bu dev projeleri başaramazdık. Ancak ilçemizi her yönden gelişmiş bir seviyeye çıkarma noktasında büyük gayret ve çabalarımız var. Daha yapacak çok işimiz var” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık