Tkb Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Şanlıurfada, büyükşehir, şehir, ilçe ve belde, belediye başkanlarının üye olduğu Tarihi Kentler Birliği (TKB) buluşmasında ikinci bölüm meclis toplantısı ile başladı.

Tkb Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 22 Eylül 2018, Cumartesi 15:05
Şanlıurfada, büyükşehir, şehir, ilçe ve belde, belediye başkanlarının üye olduğu Tarihi Kentler Birliği (TKB) buluşmasında ikinci bölüm meclis toplantısı ile başladı.
TKBnin Şanlıurfa buluşmalarının ikinci gününde özel bir mekanda düzenlenen encümen toplantısı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçinin sunumu ile devam ederken Türkiyenin açık hava müzesi Şanlıurfanın tarihi, kültürel ve sosyoekonomik yapısını anlatan videolar gösterildi. Şanlıurfada Büyükşehir Belediyesi olarak yapılan çalışmaları uzun bir sunumda bir bir anlatan TKBnin dönem başkanlığını yürüten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Türkiyede tarihi ve kültürel mirasları geleceğe taşımak adına hep birlikte ortak akıl ile çalışmalar yürütmek gerektiğinin altını çizdi.
Çalışmalarından dolayı Başkan Nihat Çiftçiye teşekkür eden TKB Danışma Kurulu ve ÇEKÜL Vakfı Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen, “Türkiye coğrafyasındaki tarihi ve kültürel değerlerimize bir bütün halinde bakıyoruz. Belediye başkanları arkadaşlarımız birbirlerinin temsilcileridir. Bugün bir belde, ilçe ve büyükşehir belediye başkanlarına baktığımızda hepsi kentlerini en iyi şekilde temsil ederek tanır ve bilirler. Başkanımız Nihat Çiftçinin sunumunu dinledik, bıraksalar akşama kadar şehrini tanıtır. Bu yüzden Başkanımız Nihat Çiftçiye teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Konuşmanın ardından Tarihi Kentler Birliği Genel Sekreteri Sezer Cihan, birliğin son bir yıl içinde yaptığı çalışmalar hakkında bir sunum yaparak buluşmaya gelen belediye başkanlarını ve diğer konukları bilgilendirdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık