Tgb İl Başkanı Reçber: “Danıştayın Kararını Sevinç Ve Coşkuyla Karşılıyoruz”

Gençlik Birliği (TGB) Kayseri İl Başkanı Şevket Reçber, Danıştay 8. Dairesinin öğrenci andı ile ilgili verdiği kararı sevinçle karşıladıklarını ifade etti.

Tgb İl Başkanı Reçber: “Danıştayın Kararını Sevinç Ve Coşkuyla Karşılıyoruz”
  • 20 Ekim 2018, Cumartesi 17:06
Gençlik Birliği (TGB) Kayseri İl Başkanı Şevket Reçber, Danıştay 8. Dairesinin öğrenci andı ile ilgili verdiği kararı sevinçle karşıladıklarını ifade etti.

Cumhuriyet Meydanında toplanan grup Danıştayın geçtiğimiz günlerde vermiş olduğu karara ilişkin bir basın açıklaması yaptı. TGB Kayseri İl Başkanı Şevket Reçber TGB olarak her zaman ülkenin her köşesinde karara ilişkin tepkilerini gösterdiklerini ifade ederek, “8 Ekim 2013 yılında kaldırılan Andımız, Türk milletinin önüne demokratikleşme paketi halinde sunulmuş, PKK ve FETÖnün sevinç ve mutluluk çığlıklarıyla kaldırılmıştı. Türk gençliğinin vatansever, milliyetçi ve Atatürkçü duygularını tahrip etmeye çalışan kuvvetler önce andımıza saldırmışlardır. Çözüm sürecinin en büyük ihanetlerinden olan bu karar, o dönem Türk gençliğinin kalbinde derin bir yara açmıştır. Gençliği milli kimliğinden koparma çalışmaları, emperyalist kuvvetlerin ve Türkiye düşmanlarının ekmeğine yağ sürmektedir. Türk gençliği olarak bu ihaneti o dönem de cevapsız bırakmadık ve ülkemizin her köşesinde Andımızı okuduk ve öfkemizi gösterdik” diye konuştu.

“Karar Mehmetçik için umut oldu”
Andı kaldırmanın Türk milletine yapılacak olan en büyük ihanetlerden biri olabileceğini dile getiren Reçber, Danıştay 8inci Dairesinin verdiği kararın Türk gençlerine ve özellikle Mehmetçiğe umut verdiğini dile getirdi. Reçber, “Büyük önder Mustafa Kemal Atatürkün “ Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına, Türk Milleti denir” sözünün tescilli olan Andımız, Türk Gençliğinin vatansever ve Atatürkçü duygularını pekiştirmektedir. Andımızı kaldırmak Türk gençliğine, Türk milletine yapılabilecek en büyük ihanettir” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık