Teskiden Her İlçeye Özel Bilgilendirme Broşürü

TESKİ Genel Müdürlüğü kurulduğu günden bugüne kadar yaptığı yatırımlar hakkında vatandaşları bilgilendiriyor.

Teskiden Her İlçeye Özel Bilgilendirme Broşürü
  • 11 Temmuz 2018, Çarşamba 16:36
TESKİ Genel Müdürlüğü kurulduğu günden bugüne kadar yaptığı yatırımlar hakkında vatandaşları bilgilendiriyor.
Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Tekirdağın 11 ilçesinde yaptığı çalışmalar hakkında tüm ilçeler için ayrı ayrı bilgilendirme broşürleri hazırladı. broşürlerde ilçe bazında yapılan yatırım ve çalışmalar özetlendi. Broşürlerde TESKİnin bugüne kadar 736 milyon TL yatırım hacmine ulaşırken 2 bin 329 kilometreyi aşan yeni altyapı çalışması yaptığı bilgisine yer verildi.
TESKİ İlçe Şube Müdürlükleri tarafından dağıtılan broşürlerle vatandaşların yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirilmesi amaçlanıyor.

Altyapıya erişim oranı yüzde 90a yaklaşmıştır
Tekirdağda yürütülen faaliyetlere dair TESKİden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
TESKİ yeni kurulan su ve kanalizasyon idareleri arasında en fazla altyapı yatırımı yapan kurumlardan biridir. Bu sebeple TESKİ, Tekirdağ özelinde de yatırımcı bir kuruluştur. Bütçesinin yarıdan fazlasını altyapı harcamalarına ayırarak, Tekirdağın altyapısını yeniden inşa etmektedir. Yıllardır ihtiyaç duyulan ve hiç olmayan altyapı ihtiyaçlarını da gidermektedir. Bu kapsamda içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatları olmak üzere, arıtma tesisleri de inşa etmektedir. Yapılan tüm bu çalışmalar neticesinde içme suyu kalitesinde gözle görülür bir iyileşme sağlamış, altyapıya erişim oranı yüzde 90a yaklaşmıştır. Sağlam altyapı sağlam gelecek ilkesiyle çalışmalarını sürdüren TESKİ, kırsal mahalleler dahil Tekirdağın tüm ilçelerinin altyapı sorunlarını çözüyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık