Tepebaşı Belediyesinden Evi Yanan Aileye Yardım Eli

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Temmuz ayında evleri yanan Gülpınar ailesine ziyarette bulundu.

Tepebaşı Belediyesinden Evi Yanan Aileye Yardım Eli
  • 01 Ağustos 2018, Çarşamba 16:00
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Temmuz ayında evleri yanan Gülpınar ailesine ziyarette bulundu.
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Yeşiltepe Mahallesinde ikamet eden ve geçtiğimiz ay elektrik kontağındaki arızadan dolayı evlerinde yangın çıkan Havva ve Mustafa Gülpınar çiftini ziyaret etti.
Tepebaşı Belediyesi ekiplerinin yanan evde boya-badana, temizlik ve tadilat işlemlerine başladığı aileye geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Ataç, yangın sırasında kimsenin canına zarar gelmemesinin teselli olduğunu belirtti. Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı Meryem Kuşaçıkgözün de katıldığı ziyarette, Tepebaşı Belediyesinin ailenin bir an önce evlerine dönebilmesi için gerekeni yapacağını kaydeden Başkan Ataç, çalışmaları da yerinde inceledi.
Elektrik kontağından çıkan yangın sonucunda evleri kullanılmaz hale gelen Gülpınar ailesi de Başkan Ataça ziyareti ve Tepebaşı Belediyesinin yardımları için teşekkürlerini iletti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık