Tekkeköy Belediyesi, Usulsüz Fiyat Artışıyla İlgili Denetimlerini Sıklaştırdı

Tekkeköy Belediyesi Zabıta ekipleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın ürünlerde usulsüz fiyat artışıyla ilgili yaptığı uyarıların ardından denetimlerini sıklaştırdı.

Tekkeköy Belediyesi, Usulsüz Fiyat Artışıyla İlgili Denetimlerini Sıklaştırdı
  • 07 Ekim 2018, Pazar 15:40
Tekkeköy Belediyesi Zabıta ekipleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın ürünlerde usulsüz fiyat artışıyla ilgili yaptığı uyarıların ardından denetimlerini sıklaştırdı.
Her ay belirli aralıklarla rutin denetimlerini sürdüren Tekkeköy Belediyesi Zabıta ekipleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın son günlerdeki gelişmeler üzerine ürünlerde usulsüz fiyat artışlarıyla ilgili yaptığı uyarı ve açıklamaların ardından ilçedeki yerel ve ulusal marketlerdeki denetimlerini arttırdı.
Türkiyenin büyümesini engellemek adına dış güçlerin başlattığı ekonomik saldırılara dikkat çeken Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Ülkemizin büyümesine ve gelişmesine engel olmak isteyen dış kuvvetler darbe girişimleri, terör ve diğer faaliyetlerle başarılı olamayınca ekonomik saldırılara başladılar. Birlik ve beraberlik içerisinde bu saldırılarında üstesinden geldik. Bizler de yerelde üzerimize düşen görevleri yerine getirerek bu dış ekonomik saldırıları içte de fırsata çevirmek isteyen, usulsüz fiyat artışı yapan işletmelere karşı gerekli denetlemeleri yaptık dedi.

Usulsüz fiyat artışları mercek altında
Ekonomik saldırıları fırsat bilerek vatandaşlara yüksek fiyattan ürün satmaya çalışanlara karşı gereken önlemlerin alındığını ifade eden Başkan Togar, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğanın ürünlerde usulsüz fiyat artışlarıyla ilgili yaptığı uyarıların ve açıklamaların ardından zabıta ekiplerimiz ilçemizdeki yerel ve ulusal marketler başta olmak üzere daha birçok yerde denetimlerini arttırdılar. Özellikle usulsüz fiyat artışı ve reyon ile kasa arasında fiyat farkı yapılıp yapılmadığı konusunda ürünleri titizlikle kontrol edildi. Vatandaşlarımız bu konulara dikkat etmeli ve her hangi bir usulsüzlük tespit ettiklerinde zabıta ekiplerimizle iletişime geçmelerini bekliyoruz. Halkımızı aldatan veya haksız kazanç sağlayan işletmelere asla taviz yok, kimseye göz açtırmayacağız. Ekiplerimiz denetimler sırasında ürünlerin fiyat kontrolü, yerli malı logosu, gramaj ve etiket ile kasa arasında fark olup olmadığını tek tek inceledi. Haksız kazancın önüne geçmek için gerekli tüm önlemler alındı diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık