Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Çorlu Trakyanın Metropolü

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ve Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri ile bir araya geldi.

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Çorlu Trakyanın Metropolü
  • 28 Eylül 2018, Cuma 12:07
Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ve Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri ile bir araya geldi.
Vali Ceylan ve Kaymakam Sarılı, Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkan Yardımcıları, Umut Güngör, Faysal Çakmak, Meclis Katip Üyesi İsmail Korkut ve meclis üyeleri tarafından karşılandı.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Çorlu TSO Meclis Başkanı Noyan, Tekirdağ ve bölgemiz için yaptığınız özverili çalışmalardan dolayı sizlere şahsım ve meclisimiz adına teşekkür ederim. Odamız olarak bölgemizin gelişimi için birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum dedi.
Yeni göreve gelen Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılıya hayırlı olsun diyerek konuşmasına başlayan Çorlu TSO Meclis Başkan Yardımcısı Umut Güngör ise, Birlikte el ele tüm kurum ve kuruluşlarla ortak hareket ederek daha da büyüyen bir Çorlu için çalışacağız ifadelerini kullandı.
Misafirperverliklerinden dolayı Çorlu TSO yöneticilerine teşekkür eden Vali Ceylan, Trakyanın metropolü konumunda olan Çorlu, ticaret ve sanayi bakımından son derece önemli bir yere sahip. İlçemizin gelişmesi ve kalkınması için birlikte hareket ederek başarılı olacağımıza inanıyorum. Merkezi yönetim olarak bu yıl tamamlanmasını arzu ettiğimiz çevreyolu projesi var. Bir diğer husus da eğitim. Bu bizim için çok anlamlı ve önemlidir. Çünkü Çorlu her geçen gün büyümekte ve göç almaktadır. Bu hususta gönüllü olan hayırseverlerden destek istiyoruz. Çorlunun huzur ve güvenliği için projelerimiz devam etmekte. Asayiş konusunda çok büyük sıkıntılarımız yok ama bölgesel mahallelerde yaşanan sorunların çözümü konusunda çalışmalarımız sürüyor. Daha mutlu ve huzurlu bir Çorlu için birlikte çalışacağız şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık