Taşcı: “Atakumu Karadenizin Turizm Merkezi Haline Getirmeyi Hedefliyoruz”

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakumu Karadenizin turizm merkezi haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Taşcı: “Atakumu Karadenizin Turizm Merkezi Haline Getirmeyi Hedefliyoruz”
  • 01 Ekim 2018, Pazartesi 14:21
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakumu Karadenizin turizm merkezi haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.
Geçen aylarda hizmet vermeye başlayan Atakum Belediyesi Seyir Tesislerinin çok kısa bir süre içerisinde büyük bir ilgi gördüğüne dikkat çeken Başkan İshak Taşçı, “Atakum Belediyesi Seyir Tesislerimiz yeşil ile mavinin kucaklaştığı muhteşem Atakum doğasını seyretme imkanı sunarken, Karadeniz mutfağının birbirinden güzel lezzetlerini sunan restoranı, kafeteryası, seyir terası, ahşap kamelyaları ve yürüyüş yoluyla Atakumlu vatandaşlarımızın vazgeçilmezi haline geldi. Hemşehrilerimizin büyük ilgi gösterdiği Seyir Tesislerimiz günün her saatinde binlerce Atakumluya hizmet veriyor” dedi.
Atakumun, Karadeniz Bölgesinin en çok göç alan ilçesi olduğunu kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “İlçemiz gerek doğası gerek yaşanılabilirliğiyle çevre il ve ilçeler başta olmak üzere Türkiyenin birçok bölgesinden her yıl on binlerce vatandaşımızı ağırlıyor. Bu anlamda ‘Turizm Kenti Atakum parolasıyla hayata geçirdiğimiz turizm odaklı projelerle, Atakumu Karadenizin turizm cenneti haline getirmeyi hedefliyoruz. Bu doğrultuda gerçekleştirdiğimiz çalışmaların sonuç verdiğini görmek de bizleri mutlu ediyor. Atakum Belediyesi olarak ilçemizin her alanda marka bir kent olması ve her geçen gün daha da yaşanılabilir hale gelmesi için gece-gündüz demeden, mesai kavramı gözetmeden çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık