Tarihi Çarşıda Aşure İkramı

Safranbolu Belediyesi tarafından Tarihi Çarşıda muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure dağıtıldı.

Tarihi Çarşıda Aşure İkramı
  • 28 Eylül 2018, Cuma 18:50
Safranbolu Belediyesi tarafından Tarihi Çarşıda muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure dağıtıldı.
Safranbolu Belediyesine bağlı bulunan Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi (SAKEM)de hazırlanan ve belediye binası önü ile Tarihi Çarşıda bulunan Kazdağlı Meydanında yapılan aşure dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Vatandaşlara aşure ikram eden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer, belediye olarak kentin hemen her yerinde aşure dağıtımı etkinliğinin devam ettiğini belirterek, “Hepimizin malumu olduğu üzere muharrem Ayı içerisindeyiz. Belediye olarak bizlerde kentimizin çeşitli yerlerinde Aşure ikramı yapıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Misak-ı Milli Demokrasi Meydanında bir etkinlik gerçekleştirdik. Kamu kurum ve kuruluşlarındaki arkadaşlarımıza da ikramlarda bulunduk. Bu gün de Tarihi Çarşıda bulunan Kazdağlı Meydanında ve belediye binası önünde aşure ikramı personelimiz tarafından yapıldı. Aşure ayının başta Safranbolumuz olmak üzere ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
Ürkmezere aşure ikramında İlçe Emniyet Müdürü Osman Gül ve mahalle muhtarları ve Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli eşlik ederken, turistlerin aşureye olan ilgisi ise gözden kaçmadı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık