Tarihi 24 Haziran Seçimi Ceylanpınarda Coşkuyla Kutlandı

Ceylanpınarda Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçiminin sonuçlarına göre binlerce vatandaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın yeniden göreve gelmesi ve seçim sonuçlarını kutlamak için ilçe binası önüne akın etti.

Tarihi 24 Haziran Seçimi Ceylanpınarda Coşkuyla Kutlandı
  • 26 Haziran 2018, Salı 9:52
Ceylanpınarda Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçiminin sonuçlarına göre binlerce vatandaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın yeniden göreve gelmesi ve seçim sonuçlarını kutlamak için ilçe binası önüne akın etti.
Ceylanpınarda Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçiminin sonuçlarına göre binlerce vatandaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın yeniden göreve gelmesi ve seçim sonuçlarını kutlamak için sokaklara akın etti. Sokaklarda konvoylar oluşturan vatandaşlar ellerindeki Türk bayrakları ile 24 Haziran zaferini kutladı.
Oyunu kullananlar partiye akın etti. Ceylanpınarda oyunu kullanan vatandaşlar daha sonra Ak Parti İlçe Binası önüne akın etti. Partide vatandaşlar için dev ekranlar kuruldu. Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, oyunu kullandıktan ve okulları gezdikten sonra ilçe başkanlığında vatandaşlarla bir araya gelerek seçim sonuçlarını takip etmeye başladı. Sonuçların ilerleyen saatlerde netleşmesiyle beraber parti binası önünde toplanan çocuk, genç ve yaşlı binlerce vatandaş, seçim otobüsleri tarafından çalınan müziklerle, ellerinde Türk bayraklarıyla kutlama yaptı. Kutlamalara bazı vatandaşlar, meşale ve konfetilerle katılırken, ilçe merkezindeki kutlamalara araç konvoyları da renk kattı. Yüzlerce araçla kentin ana arter ve sokaklarına akın eden vatandaşlar elleriyle Rabia işareti yaparak, sonuçlara göre seçim zaferini kutladı. Kutlamalarda AK Partililerin dışında, elleriyle Bozkurt işaretleri yapan vatandaşlar da yer aldı. Diğer yandan kutlamalar sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti müzikleri de yer aldı.
Zafer hem Türkiyenin hem de mazlumların zaferidir
Ceylanpınarda Belediye Başkanı Menderes Atilla, seçimi sadece Türkiyenin değil tüm dünyadaki mazlumların kazandığını ifade etti. Atilla, 2014 yılındaki belediye seçimlerinde bizi nasıl yalnız bırakmadıysanız , 16 Nisan referandumun da nasıl bizi yalnız bırakmadıysanız 24 Haziranda bizi yalnız bırakmadınız ve yanımızda dik durdunuz. Hepiniz beni çok iyi tanırsınız. Ben ancak Allahın karşısında secde de eğilirim. Onun dışında bu gövde var olduğumdan beri hiç eğilmedi ve de eğilmeyecek. İnanın ki bu seçimde kendi belediye seçimimden daha fazla çalıştım. Niye? Çünkü hak ve batılın savaşıydı. Çünkü küffar hepsi bir olmuştu. Hakka ve İslama karşı savaş açmıştı. İngiliz ajanlarından tutun, İsrail ajanlarından tutun, FETÖsünden tutun, teröristlerden tutun, kimi tutarsanız tutun hepsi birlik olmuştu ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğanı devirme planları yapıyordu. Ankarada Recep Tayyip Erdoğanı indireceğiz, Ceylanpınarda Ak Partinin oylarını yüzde 30un altına düşüreceğiz ve Menderes Atillayı indireceğiz diyorlardı. Ama bilmiyorlardı ki liderim Recep Tayyip Erdoğan ve bende önce sırtımızı Allaha sonra milletimize dayamışız. Bu zafer hem Türkiyenin hem de mazlumların zaferidir dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık