Tahmazoğlu Vatandaşlarla Cumhuriyet İçin Pedal Çevirdi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğrenciler ve vatandaşlarla birlikte pedal çevirdi.

Tahmazoğlu Vatandaşlarla Cumhuriyet İçin Pedal Çevirdi
  • 28 Ekim 2018, Pazar 14:57
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğrenciler ve vatandaşlarla birlikte pedal çevirdi.
Şahinbey Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama etkinlikleri kapsamında bisiklet turu düzenlendi. Etkinlik için Demokrasi Meydanında bir araya gelen Bisiklet Federasyonuna Bağlı Kulüplere, öğrencilere ve vatandaşlara, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Tarım İl Müdürü Mehmet Karayılan da eşlik etti. Demokrasi Meydanında başlayan bisiklet turu Şahinbey Anıtına kadar devam etti. Bisikleti olmayan öğrencilere ve vatandaşlara Şahinbey Belediyesi tarafından bisiklet verilirken, tura katılan herkese bayrak desenli tişört hediye edildi. Bisiklet turu Şahinbey Anıtında son bulurken, şehitler için Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualar okundu.
Cumhuriyetimizin 95. yılını kutluyoruz
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Cumhuriyetin 95 yılını kutlayarak, Cumhuriyetimizin 95. Yılında Şahinbey Belediyesi olarak gençlerimizle birlikte bisiklet turu düzenledik. Demokrasi Meydanında başlayan bisiklet turumuz, ilçemizin adını aldığı şehidimiz Şahinbeyin Anıtında son buldu. Cumhuriyetimizin 95. Yılını kutluyoruz. Cumhuriyeti bize armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına şükranlarımızı arz ediyoruz ve Çanakkalede şehit olan 253.000 şehidimize, Gaziantepte şehit olan 6317 şehitlerimize ve Türkiyemizin bir çok noktasında vatan savunmasında canını feda eden tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Rabbim onların şefaatlerine bizleri nail eylesin. Etkinliğimize katılan vatandaşlarımıza ve öğrencilerimize de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık