Tahmazoğlu Sağlıklı Yaşam Ve Hareketlilik Haftası Nedeniyle Pedal Çevirdi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Sağlıklı Yaşam ve Hareketlilik Haftası nedeniyle pedal çevirdi.

Tahmazoğlu Sağlıklı Yaşam Ve Hareketlilik Haftası Nedeniyle Pedal Çevirdi
  • 23 Eylül 2018, Pazar 14:07
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Sağlıklı Yaşam ve Hareketlilik Haftası nedeniyle pedal çevirdi.


Şahinbey Belediyesinin spor faaliyetleri çerçevesinde Demokrasi Meydanında başlayan bisiklet turu MarifKavşagı, Yeşil Su, Gaziantep Lisesi, Binevler Postanesi, Harikalar Diyarı Masal Parkından Tramvay hattı boyunca devam edip tekrar Demokrasi Meydanında son buldu. Hareketlilik Haftası etkinlikleri çerçevesinde yapılan bisiklet turuna vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Mehmet Tahmazoğlu, sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için spor yapılması gerektiğini belirterek, “Sağlıklı yaşam için mutlaka spor yapmamız gerekiyor. Bu nedenle biz de Cumartesi günleri vatandaşlarımızla yürüyüş, Pazar günü ise Demokrasi Meydanından başlayarak, şehir içerisinde bisiklet turu yapıyoruz. Böylelikle her türlü sporu yaparak sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürmek için vatandaşlarımızı spor yapmaya davet ediyoruz. Herkes bisikletini alarak Pazar günleri Demokrasi Meydanına gelsin ve birlikte bisiklet turu yapalım” dedi.
Bisiklet kullanmak avantajlı
Bisiklet turuna katılan vatandaşlar ise bisiklet turu etkinliğinin insanlara çok fazla şey kattığını belirterek, “Şahinbey Belediyesinin düzenlemiş olduğu bisiklet turlarına katılıyoruz. Bu turlar, hem zaman hem de sağlık açısından çok avantajlı. Herkesi bu etkinliğe davet ediyoruz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık