Tahmazoğlu, Hacı Adaylarını Kutsal Topraklara Uğurladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, hac vazifesini yerine getirmek üzere kutsal topraklara giden hacı adayları kafilesini yolcu etti.

Tahmazoğlu, Hacı Adaylarını Kutsal Topraklara Uğurladı
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 16:03
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, hac vazifesini yerine getirmek üzere kutsal topraklara giden hacı adayları kafilesini yolcu etti.

Hac görevini yapmak için 5 kafile halinde kutsal topraklara gidecek 1774 hacı adayı için Gaziantep Gar Meydanında uğurlama töreni düzenlendi, törene katılan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 364 hacı adayından oluşan ilk kafileyi İl Müftülüğünün düzenlediği programda dualarla kutsal topraklara uğurladı.
Güzel bir ayrılık
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “İslamın beş şartından biri olan hac vazifesini yapmak üzere yola çıkacak vatandaşlarımızı İstasyon Meydanında ziyaret edip uğurladık. Allah haçlarını mübarek eylesin. Rabbim yapacakları ibadetleri, duaları kabul eylesin. Bu güzel ana şahit olmak üzere geldik hacılarımızla tek tek vedalaştık. Güzel bir yolculuk ve ayrılık. Rabbim sevmediği kulunu oraya kabul etmez. Ne mutlu onlara ki kabul olmuşlar. Sağlıcakla gitsin gelsinler” dedi.
Öğrencilerimizi umreye gönderdik
Başkan Tahmazoğlu, iki yıldan bu yana öğrencileri Umreye gönderdiklerini belirterek, “Düzenlediğimiz kitap okuma yarışması ile iki yıldır öğrencilerimizi Umre ziyaretine gönderiyoruz. Genç yaşta Umreye gitmek o mübarek beldeleri ve toprakları görmek büyük bir şeref. Onlar içinde unutulmaz bir an. İnşallah o ziyaretlerinden sonra İslamı daha güzel yaşama yönünde adımlar atarlar. Gidip gelen öğrencilerle yaptığım konuşmada hepsi de Umre ziyaretinden oldukça memnun. İnşallah bu güzel uygulamamızı da önümüzdeki Şubat tatilinde devam ettireceğiz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık