Tahmazoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nı Kutladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yazılı bir mesaj yayımlayarak Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Tahmazoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nı Kutladı
  • 28 Ekim 2018, Pazar 12:43
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yazılı bir mesaj yayımlayarak Cumhuriyet Bayramını kutladı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Geçmişimize gururla, geleceğimize güvenle bakmamızı sağlayan gücünü ve kaynağını hür iradesinden alan ve Gazi Mustafa Atatürkün En Büyük Eserimdir diyerek bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yıl dönümüne erişmenin engin gururunu, onurunu, sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz dedi.
Mehmet Tahmazoğlu, Türk Ulusu için Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyetin kuruluşu önemli bir dönüm noktası olmuştur. Bu nedenle Cumhuriyet, korunması ve ödün vermeden yaşatılması gereken en değerli varlığımızdır. Büyük Önder Atatürkün Onuncu Yıl Nutkunda: “Yurdumuzu dünyanın en mamur ve en medeni memleketleri seviyesine çıkaracağız. Milletimizi en geniş refah, vasıta ve kaynaklarına sahip kılacağız. Milli kültürümüzü, “Muasır Medeniyet” seviyesinin üstüne çıkaracağız.” sözünden hareketle, her türlü yokluk ve sıkıntı ile kurulan Türkiye Cumhuriyeti, bugün dünyanın sayılı ekonomileri içinde yer alarak, hızla gelişen bir ülke konumuna gelmiştir. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin 2023 vizyonu çerçevesinde dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasına girmek için ülke genelinde büyük bir azim ve gayretle çalışmalar yürütülmektedir. Bu nedenle yüce Türk Milleti, kendine emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak ırk, dil, din farkı gözetmeksizin, Türkiye Cumhuriyetini oluşturan tüm unsurlarımızla birlikte barış ve huzur içerisinde geleceğe azimle yürüyerek, Türkiye Cumhuriyeti Devletini ilelebet yaşatmak en büyük hedefimizdir. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yıl dönümünü en kalbi duygularımla kutlar, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere şehitlerimize Yüce Allahtan rahmet dilerken, Gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık