Taban, Ertuğrulgazi Sakinleri İle Bir Araya Geldi

Bursanın İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Ertuğrulgazi Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Taban, Ertuğrulgazi Sakinleri İle Bir Araya Geldi
  • 28 Eylül 2018, Cuma 11:17
Bursanın İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Ertuğrulgazi Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.
Ertuğrulgazi Mahallesinin meselelerinin masaya yatırıldığı buluşmaya Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Fen işleri Müdürü Mesut Emirli, Park ve Bahçeler Müdürü Sabri Mert ile müdürlük çalışanları da katıldı. Mahalle sakinleri sıkıntılarını Başkanı Alper Tabana anlatma fırsatı buldu. Taban, “Mahalle sakinleri ile bir araya geldiğimiz için mutluyuz. Göreve geldiğimiz günden bu yana her zaman vatandaşlarımıza kulak vermeye çalıştık. Yaklaşık 10 aydır her ortamda bulunarak küçük dokunuşlarla büyük farkındalıklar yapmanın gayreti içerisindeyiz” şeklinde konuştu.
Önemli olanın içinde bulunduğun zamanda ne kadar faydalı olduğundur vurgusu yapan Taban, “Zaman su gibi akıp gidiyor. O yüzden zamanı en iyi şekilde kullanarak, belediyenin kaynaklarını en iyi şekilde kullanmaya çalışıyoruz. İnegöl çok hızlı bir şekilde büyüyor, değişiyor ve gelişiyor. O yüzden hareket kabiliyeti yüksek, ekip ve ekipmanımızla şehrin dört bir tarafında canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Ertuğrulgazinin sıkıntılarının farkındayız. Bilhassa alt yapı meselesini halletmeden üst yapıda iyileştirmeler yapmanın bir mânâsı yok. Bir yerleşim yerinde yapılaşma bitmeden orada sıcak asfalt çalışması yapmak yanlış. Onun yerine vatandaşlarımızın kışın çamurdan, yazında tozdan korunması için sathî kaplama yapıyoruz. Özellikle kaynak ve maliyet israfı yapmak istemiyoruz. Bizleri bugün mahallemizde misafir eden bütün vatandaşlarımıza şükranlarımı sunar, hepinizi en içten kalbi duygularımla selamlarım” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık