Suriyeli Öğrencilere Gazetecilik Eğitimi

Kahramanmaraşta, Kızılay Toplum Merkezindeki Suriyeli öğrencilere gazetecilik eğitimi verildi.

Suriyeli Öğrencilere Gazetecilik Eğitimi
  • 05 Ekim 2018, Cuma 15:36
Kahramanmaraşta, Kızılay Toplum Merkezindeki Suriyeli öğrencilere gazetecilik eğitimi verildi.
Kızılay Kahramanmaraş Toplum Merkezinde Suriyeli farklı yaş gruplarındaki öğrenciler ve kadınlar sosyal uyum sağlama, acil ihtiyaçların çözülmesi ve sosyal psikolojik gelişim konularında eğitim alıyor.
İhlas Haber Ajansı Kahramanmaraş Muhabiri Muhammet Özerde gelecekte basın sektöründe çalışmak isteyen öğrencilere haberciliği anlattı.
Özer, haber istihbaratı ve haber bulma, mesleği yerine getirirken yaşanan sıkıntılar ve haberciliğin ince noktalarını öğrencilerle paylaştı.
Kızılay Toplum Merkezi Yönetici Vekili Gizem Bilginalp, Türk Kızılayı Toplum Merkezinin Suriye kriziyle birlikte ortaya çıkan bir yapılanma olduğunu belirterek, 15 tane toplum merkezi aktif olarak faaliyet göstermektedir. Bununla birlikte sosyal uyum çalışmaları yapıyoruz. Ve öğrencilerimiz ile birlikte küçük bir gazetecilik atölyesi kurduk ve sizinle birlikte bir atölye çalışması gerçekleştirdik” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık