Suriyeli Baba Kızı Ve Eşine 2 Yıl Sonra Kavuştu

Suriyeli Ahmed Bozar, 2 yıldır görmediği eşi ve kızını Cilvegözü Gümrük Kapısında elinde çiçek ve balonla karşıladı.

Suriyeli Baba Kızı Ve Eşine 2 Yıl Sonra Kavuştu
  • 25 Ekim 2018, Perşembe 10:40
Suriyeli Ahmed Bozar, 2 yıldır görmediği eşi ve kızını Cilvegözü Gümrük Kapısında elinde çiçek ve balonla karşıladı.
2 yıl önce Suriyedeki iç savaş nedeniyle kaçarak Türkiyeye gelen Suriyeli Ahmed Bozar, bu sırada hamile olduğu için eşi Sara Bozarı getiremedi. Hatayda yaşamaya başlayan Bozar, zaman içerisinde iş bulup çalışmaya başladı ve eşi ile 2 yaşındaki kızının yanına gelmesi için valiliğe başvuruda bulundu. Aile birleşiminden yararlanan Ahmed Bozara olumlu yanıt 2 ay sonra geldi. Lazkiyede yaşayan eşi ve 2 yaşındaki kızı Melisanın geleceğini haber alan Bozar, eşi ve kızına sürpriz yaparak elinde çiçek demeti ve kalp şeklindeki balonlarla Cilvegözü Gümrük Kapısına geldi. Sınır kapısından geçen eşi Sara ve kızı Melisayı görünce koşarak yanlarına giden Bozar ve ailesinin kavuşması duygu dolu anlara sahne oldu. O ana şahit olan vatandaşlar da, ailenin bir daha ayrılmamaları temennisinde bulundular.
Sara Bozar, “2 yıldır eşimi görmüyorum. Lazkiyeden geliyorum. Çok şükür Türk kapısında hiç zorluk yaşamadım. Her şey çok güzeldi. Şimdi Antakyaya evimize gideceğiz. Başkan Recep Tayyip Erdoğana teşekkür ediyorum, eşime kavuştuğum için çok mutluyum” dedi.
2 yıl önce geldiği Hatayda yaşamaya başladığını ancak ailesini de çok özlediğini belirten Ahmed Bozar ise, “2 ay önce başvuruda bulundum. Çok şükür olumlu cevap geldi ve aileme kavuştum. Eşimi 2 yıldır görmüyordum, kızımı da ilk defa görüyorum. Aileme kavuştuğum için Allahıma çok şükür ediyorum” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık