Suriyede Kesilen 5 Bin 357 Hisse Kurban İhtiyaç Sahiplerine Dağıtılıyor

İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriyenin farklı bölgelerinde 5 bin 357 hisse kurban keserek ihtiyaç sahiplerine dağıtmaya başladı.

Suriyede Kesilen 5 Bin 357 Hisse Kurban İhtiyaç Sahiplerine Dağıtılıyor
  • 22 Ağustos 2018, Çarşamba 12:00
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriyenin farklı bölgelerinde 5 bin 357 hisse kurban keserek ihtiyaç sahiplerine dağıtmaya başladı.
“Paylaştığın senindir” sloganıyla Kurban Bayramında da çalışmalarını yürüten İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriyenin Afrin, İdlib, Halep, Hama, Humus, El Bab, Cerablus ve Azez bölgelerinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere yardımlar ulaştırdı. 5 bin 357 hisse kurban kesilerek yardıma muhtaç insanlara dağıtımı yapılmaya başlandı. Kurban Bayramı boyunca dağıtımı devam edecek etlerden yaklaşık 215 bin kişi istifade edecek.
Bu seneyle birlikte 8inci Kurban Bayramını savaş ortamında geçiren Suriye halkının yaralarını sarmaya çalıştıklarını ifade eden İHH Suriye çalışmaları Kilis Koordinatörü Serkan Öktem, “Bayram namazından hemen sonra Suriyenin farklı bölgelerinde kesimlere başladık. Bu bölgeler Fırat Kalkanı bölgesi dediğimiz Cerablus, Elbab ve Azez, ayrıca Zeytin Dalı Harekatıyla özgürleşen Afrinde ve İdlib tarafında kesimlerimiz devam etmektedir. Kesilen etler paketlenip ihtiyaç sahibi ailelere dağıtımına başladık” ifadelerini kullandı.

‘Halk bu savaştan yoruldu
Kurban Bayramının gelmesiyle uzun bir aradan sonra insanların yüzlerinde tebessüm oluştuğunu ifade eden Öktem, “Buradaki halk artık bu savaştan yoruldu. Bu mübarek günde bu insanları sevindiren Türkiye halkından Allah razı olsun. Buradan tüm İslam ümmetin bayramı mübarek olsun”diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık