Sungurlu Belediyesi 100 Çocuğu Sevindirdi

Sungurlu Belediyesi karnesini getiren 100 çocuğa çekilişle bisiklet hediye etti.

Sungurlu Belediyesi 100 Çocuğu Sevindirdi
  • 13 Eylül 2018, Perşembe 17:44
Sungurlu Belediyesi karnesini getiren 100 çocuğa çekilişle bisiklet hediye etti.
Çekilişe Sungurlu Belediye başkanı Abdulkadir Şahinerin yanı sıra oda başkanları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Programda konuşan Başkan Şahiner, Geldiğimiz günden itibaren birlik beraberlik içerisinde, şeffaf bir belediye olmaya çalıştık. Amacımız gayemiz her zaman Sungurlumuz ve Sungurlumuzun geleceği gençler oldu. Bugünde burada karnesini getiren 100 çocuğumuza bisiklet hediye edeceğiz. Bölgemizde ilk defa böyle bir uygulama yapılıyor. Sağlıklı gelişim açısından çocuklarımızın bisiklet kullanımı artması bizler için önemli. Çocuklarımızı, gençlerimizi fikren, bedenen ve ruhen dolayısıyla her yönde geleceğe hazırlamamız gerekiyor. ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, oda başkanları, belediye meclis üyeleri, ve muhtarlar bisiklet kazanan 100 çocuğu belirlemek için kura çekti. Çekilen kura da ismi çıkan çocuklar büyük sevinç yaşarken, ismi okunmayan çocuklar ise göz yaşlarına hakim olamadı. Üzülen çocukları Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner teselli etti.
Programda palyaço, maskot ,yüz boyama gibi çocuk etkinliklerinin yanında patlamış mısır, pamuk şeker ikramları gerçekleştirildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık