Sunar Mısırdan Çalışanların Çocuklarına Kuran Eğitimi

Sunar Şirketler Grubu, topluma karşı sorumluluk faaliyeti kapsamında şirket çalışanlarının çocuklarına Nuri Çomu Camiinde Kuranı Kerim eğitimi veriyor.

Sunar Mısırdan Çalışanların Çocuklarına Kuran Eğitimi
  • 25 Temmuz 2018, Çarşamba 12:52
Sunar Şirketler Grubu, topluma karşı sorumluluk faaliyeti kapsamında şirket çalışanlarının çocuklarına Nuri Çomu Camiinde Kuranı Kerim eğitimi veriyor.
Şirket, personelinin çocuklarını manevi eğitime katkı sunmak amacıyla, her gün servisle evlerinden aldırıyor ve Kuranı Kerim yaz dönemi eğitiminin verildiği Nuri Çomu Camiine getiriyor. Sunar Mısır personeli yakınlarının da aralarında bulunduğu yaklaşık 120 çocuk içerisinde, Kuran okumaya başlayan ve 10 sure ezberleyen çocuklara seccade ve Kuran-ı Kerim hediye edildi.
Sunar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çomu, grubun şeref başkanı Nuri Çomunun da katıldığı törende, “Şirketlerimizin hayır işlerini kalıcı hale getirmek amacıyla kurduğumuz ve Mütevelli Heyeti Başkanlığını şerefle yürüttüğüm Nuri Çomu Vakfında başlıca amacımız, eğitim, kültür ve manevi değerlere hizmet etmek. Vakfımızın ve camimizin banisi Nuri Çomu Beyin de katılımıyla, manevi eğitimini alan çocuklarımızı bu hususta teşvik etmek amaçlı bu hediye merasimini gerçekleştirdik. ‘Herkes kapısının önünü süpürse bütün mahalle temiz olur diye bir söz var. Daha temiz bir toplumun anahtarı, milli ve manevi değerlere sıkı sıkıya bağlanmaktır. Biz kendi çocuklarımızdan başlayarak bunu sağlayabiliriz ancak. Bu maksatla Adananın neresinde oturursa otursun çocuklarımızı evlerinden alıyoruz, bu eğitimi sağlıyoruz ve yine evlerine, ailelerine teslim ediyoruz. Topluma karşı olan sorumluluğumuzu yerine getirmeye en yakınımızdakiler ile başlıyoruz. Bunu da diğer kurum ve kuruluşlara ısrarla tavsiye ediyoruz” dedi.
Nuri Çomu Camiinde gerçekleşen tören hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık