Süleyman Kamçı: “Ptt Gözde Kuruluşlarımızdan Bir Tanesi”

Kayseri PTT Baş Müdürü Recep Türkyılmaz, PTT‘nin 178. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Kayseri Valisi Süleyman Kamçıyı makamında ziyaret etti.

Süleyman Kamçı: “Ptt Gözde Kuruluşlarımızdan Bir Tanesi”
  • 23 Ekim 2018, Salı 10:42
Kayseri PTT Baş Müdürü Recep Türkyılmaz, PTT‘nin 178. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Kayseri Valisi Süleyman Kamçıyı makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, PTTnin Türkiyenin gözde kuruluşlarından biri olduğunu söyleyerek, “PTT bugüne kadar çok güzel hizmetler yaptı, bugünde modern hayata ayak uydurdu. Günümüzde PTTnin yapmadığı iş kalmadı gibi. Şuanda Türkiyenin gözde kuruluşlarından birisidir. Bu anlamda güzel çalışmalar yapıyorlar. Bu çalışmalarından dolayı arkadaşlarımızı kutluyorum, tebrik ediyorum. Eskiden PTT deyince, mektup, telgraf, telefon anlamında konuşuluyordu. Bugün ise modern hayatın gerektirdiği bütün hizmetlere el atmış durumdadır. Güzel hizmetler yürütüyor, köklü bir kuruluşumuz” ifadelerini kullandı.
PTT Baş Müdürü Recep Türkyılmaz da, “23 Ekim 1840 tarihinde kurulan, 2 asra yakın geçmişi bulunan PTTnin bugün 178. Kuruluş yıldönümünü vatandaşlarımızla ve çalışanlarımızla birlikte kutlamanın huzuru içerisindeyiz. PTT geçmişe nazaran her geçen gün kendini yenileyerek bankacılık ve e ticaret, posta alanlarında hizmet vermeye devam etmektedir. Kayseride her geçen gün nüfus arttığı gibi nüfusa paralel olarak da müşterilerimize ve vatandaşlarımıza hizmet etmek adına personel sayımız her yıl artmaktadır. Bundan dolayı iş yeri sayımızda artmaktadır” şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık