Sözlü: Kozana Elimizden Gelen Çaba Ve Gayretle Hizmet Edeceğiz

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Kozan ilçe Kaymakamı Şafak Gürçamı makamında ziyaret etti.

Sözlü: Kozana Elimizden Gelen Çaba Ve Gayretle Hizmet Edeceğiz
  • 10 Eylül 2018, Pazartesi 17:04
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Kozan ilçe Kaymakamı Şafak Gürçamı makamında ziyaret etti.
Kozan Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Fatih Aydın, MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı ve MHP İl Başkan Yardımcısı Alev Ataşın eşlik ettiği ziyarette Kaymakam Şafak Gürçam ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü ilçe gündemi ve ilçe halkının ihtiyaç sorunları ile alakalı istişarede bulundular.
Kaymakam Gürçam, büyükşehir belediye yasası ile büyükşehir belediyelerinin ilçelerdeki öneminin arttığını hatırlatarak, Başkan Sözlüye bugüne kadar ilçeye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Başkan Sözlüden Kozan Organize Sanayi Bölgesinin ihtiyaçları, bazı tesislerin yaşadığı su sorunu, ilçeye bağlı bazı mahallelerin alt yapı sorunları ve bu alt yapı nedeniyle bazı kırsal mahallelerde yaşanan koku sorununa çözüm ile Kozan Mansurlu Yolundaki çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise Kozanın büyük bir ilçe olduğunu belirterek, Büyükşehir Belediyesi olarak Kozana hizmet etmenin kendilerine büyük bir mutluluk verdiğini, bundan sonra da Kozan halkına ellerinden gelen çaba ve gayretle hizmet edeceklerini ifade etti.
Ziyaret sonrası Başkan Sözlü ve beraberindekiler Güneri Mahallesinde yapımı devam eden alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Sözlü daha sonra Kozan Organize Sanayi Bölgesindeki tesisleri ziyaret ederek organize sanayi bölgesinin sorunları hakkında Kozan OSB Müdürü Fatih Aydından bilgi aldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık