Son Selfieler Çekildi, Dönüş Yolculuğu Başladı

9 günlük Kurban Bayramı tatilinin bitmesine 1 gün kalan tatilciler memleketlerine dönmeye başladı. Bodrum manzarasında son fotoğraflarını çektiren tatilciler hızlı bir şekilde Bodrumu terk ediyor.

Son Selfieler Çekildi, Dönüş Yolculuğu Başladı
  • 25 Ağustos 2018, Cumartesi 18:05
9 günlük Kurban Bayramı tatilinin bitmesine 1 gün kalan tatilciler memleketlerine dönmeye başladı. Bodrum manzarasında son fotoğraflarını çektiren tatilciler hızlı bir şekilde Bodrumu terk ediyor.
Kurban Bayramı tatili için Bodruma gelen tatilcilerin geri dönüş yolcuğu başladı. Bazı tatilciler de Antik Tiyatro mevkiinde Bodrum Kale manzaralı fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde günlük ortalama 70 bin aracın giriş yaptığı Bodrumda yerli turistlerin bir kısmı evlerine bayramın son günü dönerken bir kısmı ise sabah saatlerinde itibaren dönmeye başladı. 2 milyonu aşan yerli ve yabancı turist sayısıyla rekor seviyeye ulaşan ilçede tatil boyunca sahiller doldu taştı. Trafiğin durma noktasına geldiği Bodrumda tatil çileye dönmüştü. Tatilcilerin gitmesiyle birlikte trafiğin normale döndüğü görüldü.

Gece gündüz eğlendiler
Bayram tatilinde 2 milyonun üzerinde yerli turisti ağırlayan Bodrumda gündüzleri plajlar geceleri de restoranlar ve eğlence mekanları doldu. Gündüzleri plajda akşamları ise sokaklarda adım atacak yer kalmadı. Akşam saatlerinde özellikle Bodrum Barlar Sokağı, Cumhuriyet Caddesi ve Kale Caddesinde kalabalıktan yürümekte bile zorluk çekilirken Gümbet Mahallesi, Yalıkavak Mahallesi başta olmak üzere Yarımadanın pek çok yerinde yerli turist yoğunluğu yaşandı. Geri dönüşlerle birlikte öğle saatlerinde Bodrumun çıkış istikametinde yoğunluk yaşansa da trafik polislerinin müdahaleleriyle trafik rahatlatıldı.

Son fotoğraflar çekildi
Dönüş yoluna geçen tatilcilerin bazıları, Bodrum Kale manzaralı fotoğraf çektirme için Antik Tiyatro önünde durdu. Özçekim yapmayı da ihmal etmeyen tatilciler, Bodrumdan son fotoğraflarını çektirdikten sonra yolculuklarına devam etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık