Somalili Çocukların Bayramlıkları Bursadan

Bursa Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle, Bursada hazırlanan bayramlık kıyafetler, Somalili yetim çocuklara hediye edildi.

Somalili Çocukların Bayramlıkları Bursadan
  • 23 Ağustos 2018, Perşembe 14:49

Bursa Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle, Bursada hazırlanan bayramlık kıyafetler, Somalili yetim çocuklara hediye edildi.
Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) işbirliğiyle, Somalideki kardeş şehir Galkayodaki yetim çocuklara bayramlık kıyafet yardımı yapıldı. Somalinin Puntlan Eyaletinde bulunan Galkayo şehrindeki yetim çocukların bayramlıkları Bursadan gönderildi.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Galkayodaki 4 farklı yetimhanedeki çocuklara kıyafet yardımında bulunulduğunu söyledi. Aktaş, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, “BEKSİAD işbirliğiyle hazırladığımız bayramlık kıyafetleri Somalideki kardeş şehrimiz Galkayoda bulunan 4 yetimhaneye Kurban Bayramı öncesinde ulaştırdık. Yetimlere, hayatlarında ilk defa yeni kıyafetlerini ulaştıran herkesten Allah razı olsun” dedi.
Kurban Bayramını, Bursadan kendilerine ulaştırılan ve hediye edilen yeni kıyafetlerle karşılayan yaklaşık 600 çocuğun sevinci ve heyecanı da gözlerine yansıdı. Somalili yetkililer, çocukların mutluluğunu paylaşırken, Bursadan Somaliye yardım elini uzatan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve BEKSİAD üyelerine de teşekkür etti. BEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yıldız da bayramda anlamlı bir organizasyona destek olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirtti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık